SATILIK İNTERNET CAFE MASALARI UZAY MONTAJINA UYGUN (Dileyene)

SATILIK İNTERNET CAFE MASALARI UZAY MONTAJINA UYGUN (Dileyene)

Marmara » İstanbul » Bahçelievler
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Bahçelievler
SATILIK İNTERNET CAFE MASALARI UZAY MONTAJINA UYGUN (Dileyene)
 
SATILIK İNTERNET CAFE MASALARI UZAY MONTAJINA UYGUN (Dileyene) SATILIK İNTERNET CAFE MASALARI UZAY MONTAJINA UYGUN (Dileyene) SATILIK İNTERNET CAFE MASALARI UZAY MONTAJINA UYGUN (Dileyene) SATILIK İNTERNET CAFE MASALARI UZAY MONTAJINA UYGUN (Dileyene) SATILIK İNTERNET CAFE MASALARI UZAY MONTAJINA UYGUN (Dileyene) SATILIK İNTERNET CAFE MASALARI UZAY MONTAJINA UYGUN (Dileyene)
erkese Hayırlı Alışverişler.. Uzay montajına uygun elimde internet cafeler için evlerede uygun pc masaları var isteyene içinde bilgisayarıyla satılabilir HEPSİDE SIFIR 10 Adet : 2 li 1 adet fiyatı : 300 TL 6 Adet : 1 li 1 adet : 200 ve ayrıca depoda 7 adet tekli montajı yapılmamış masalar var Not: masalar satmamnın tek sebebi var.. yerim 55 m2 karelik bir alana bu masalar büyük geliyor resimlerlerde görüceksiniz yeri biraz daha geniş olanlar için ideal çok güzel masalardır uzay montajı düşünenler ekranını gömmek isteyenler dileyen varsa bilgisayarlarıda satabilirim masalarla ciddi alıcılar arasın lütfen yeni yer açmak isteyenlere yardımcıda olunur sadece amacım masalarımı küçük yapmak istiyorum..
  • #2350217
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.