SATILIK İKİ EV VE 400 KÜSÜR DÖNÜM ARAZİ

SATILIK İKİ EV VE 400 KÜSÜR DÖNÜM ARAZİ

Marmara » Tekirdağ » Kumbağ
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Tekirdağ » Kumbağ
SATILIK İKİ EV VE 400 KÜSÜR DÖNÜM ARAZİ
 
SATILIK İKİ EV VE 400 KÜSÜR DÖNÜM ARAZİ SATILIK İKİ EV VE 400 KÜSÜR DÖNÜM ARAZİ SATILIK İKİ EV VE 400 KÜSÜR DÖNÜM ARAZİ SATILIK İKİ EV VE 400 KÜSÜR DÖNÜM ARAZİ
Türkiye'nin Avrupa'sı Trakya bölgesi Tekirdağ ili ışıklar beldesi sınırları içinde % 100 verimli topraklar ve çok değerli belde içine arsalar ana yol üzerinde villa yapımına uygun araziler satılıktır.Belediyeden her türlü hizmeti kullanmak mümkündür. Türkiye'nin en güzel ili olan Tekirdağ da medeniyetin , kültürün ve insanlığın beşiğinde yaşamak isteyen ve huzuru arayan sağlıklı yaşama değer veren uzun ömürlü olmayı isteyen ve bunlara ulaşamayan değerli kişilere bu bir mucizedir.Işıklar merkezde konak en az iki yüzyıllık tarihi vardır.Üç katlıdır ve hemen karşısında tek katlı bahçeli ev arsası ile birlikte iki evin satış toplamı 450.000 Bin TL'dir. Baraja 1 km 3 adet ana yol üzerinde bağlar ve hemen onun alt tarafında 20 dönüm piknik arazisi dönümü 100.000 Bin TL'dir. Işıklar belde içi ekilebilir arazilerin dönümü 70.000 Bin TL'dir. Bol kazancı verimli topraklarda bulabilirsiniz ayrıca dünyanın en zengin turizmi'nin ilk adresi tekirdağdır. Türkiye'nin Avrupa'sı Tekirdağ ilinde bu fiyata bu arazileri Türkiyenin en köhne yerinde bile almak mümkün değildir Ö.ÖZCAN'DAN MİRASÇILARINA İNTİKAL İRTİBAT EDİLECEK KİŞİ : İ.ÖZCAN TELEFON:
  • #4171871
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.