SATILIK HUSKY YAVRULARI TELESKOP PET FARKIYLA

SATILIK HUSKY YAVRULARI TELESKOP PET FARKIYLA

Marmara » İstanbul » Eyüp
Görüşülür
SATILIK HUSKY YAVRULARI TELESKOP PET FARKIYLA
 
SATILIK HUSKY YAVRULARI TELESKOP PET FARKIYLA SATILIK HUSKY YAVRULARI TELESKOP PET FARKIYLA SATILIK HUSKY YAVRULARI TELESKOP PET FARKIYLA SATILIK HUSKY YAVRULARI TELESKOP PET FARKIYLA
SATILIK HUSKY YAVRULARI TELESKOP PET FARKIYLA ARADIĞINIZ HER IRK YAVRUYU BULABİLECEĞİNİZ MAĞAZAMIZDA SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİ GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ MAĞAZAMIZDAN ALMIŞ OLDUĞUNUZ YAVRULARIMIZ (İDRAR, KAN, DIŞKI) TESTLERİNDEN TAM NOT ALMIŞ SORUNSUZ YAVRULARDIR.. YAVRULARIN HEPSİ IRK VE SAĞLIK GARANTİLİDİR.. FAMİLYA: SPİTZ, KUZEYLİ (DRAFT; YÜK ARABASI ÇEKİCİ) DİĞER ADLARI: ARCTİC HUSKY, SİBERİAN HUSKY, ARKTİK HUSKY, HASKİ, HASKY RENGİ: SİYAHTAN SADE BEYAZA KADAR OLAN TÜM RENKLER ÇIKIŞ YERİ: RUSYA (SİBİRYA) ÇIKIŞ TARİHİ: ÇOK ESKİ ZAMANLAR ORJİNAL İŞLEVİ: KIZAK ÇEKİCİ GÜNÜMÜZDEKİ İŞLEVİ: KIZAK ÇEKİCİ, KIZAK KÖPEĞİ YARIŞMALARI ORTALAMA ÖMÜR: 11-13 YIL KİLO ERKEK/KİLO DİŞİ: 20-27/16-23 KG BOY ERKEK/BOY DİŞİ: 53-60/51-56 CM TEMEL ÖZELLİKLERİ OTA BÜYÜKLÜKTE, CANLI, DAYANIKLI, HOŞ GÖRÜNÜŞLÜ VE HAREKETLİ BİR KÖPEKTİR. İNSANLARA UYUMLU VE DUYGULUDUR. İYİ BİR ARKADAŞ OLMAKLA BİRLİKTE SON DERECE İNATÇIDIR VE KOLAYCA CANI SIKILIR. NELER YAPAR? HAFİF OLDUĞU İÇİN HIZLI KOŞABİLİR VE BU ÖZELLİĞİ NEDENİYLE KIZAK YARIŞLARINDA KULLANILIR. ÖZELLİKLE KANADA'DA VE ABD'NİN KUZEYİNDE POPÜLER BİR CİNSTİR. KÖKENİ SİBİRYA'NIN YERLİSİ OLAN SİBİRYA KURDU, 1909'DA ALASKA'YA GETİRİLDİ. BURADAN TÜM DÜNYAYA YAYILMIŞTIR. DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN MAĞAZAMIZI ARAYARAK SATIŞ DANIŞMANLARIMIZDAN GEREKLİ DESTEĞİ ALABİLİRSİNİZ İLETİŞİM İÇİN 0212 803 05 13 - 05 64 teleskopilan@gmail.com www.teleskopakvaryum.com.tr ADRES YEŞİLPINAR MAHALLESİ ŞEHİT METİN KAYA SOK NO:11/34-35B 34065 EYÜP/İSTANBUL TÜRKİYE'NİN TÜM İLLERİNE GÖNDERİM YAPILMAKTADIR. MAİL ADRESİMİZDEN MEVCUT YAVRULARI SORABİLİR BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
  • #4003839
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SATILIK CHIHUAHUA YAVRULARI TELESKOP PET FARKIYLA

    SATILIK CHIHUAHUA YAVRULARI TELESKOP PET FARKIYLA ARADIĞINIZ HER IRK YAVRUYU BU ...

  • 1 yaşında dişi kangala acil yuva aranıyor, ücretsiz

    ankarada, 1 yaşında dişi kangala ona merhamet ve şevkatle bakacak acil yuva aran ...

  • SATILIK TÜRKİYE'DE TEK VE İLK TÜYSÜZ PUG YAVRULARIMIZ

    özellikle efendisine karşı duygulu, sevimlidir. Sıcak havalarda kapalı arabanın ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.