SATILIK GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI TELESKOP PET'TE

SATILIK GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI TELESKOP PET'TE

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Görüşülür
SATILIK GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI TELESKOP PET'TE
 
SATILIK GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI TELESKOP PET'TE SATILIK GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI TELESKOP PET'TE SATILIK GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI TELESKOP PET'TE SATILIK GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI TELESKOP PET'TE
Karakteri Goldenlar sevgi dolu, uslu ve zeki köpeklerdir. Kolaylıkla eğitilirler ve çocuklarla iken güvenilir ve naziktirler. Aktif, güvenilir ve mükemmel bir aile köpeğidir. Diğer hayvanlar dahil herkesle dost canlısı olduğundan ondan koruma görevi beklenmemelidir. İtaat yarışmalarında büyük başarı kazanmıştır. Çok hareketli ve ilgi isteyen köpeklerdir. Bu köpekler yüzmeye bayılırlar. Yaşam Ortamı Bu ırk yeterli egzersiz sağlandığında apartmanda rahatlıkla yaşayabilir. Egzersiz İhtiyacı Golden Retriever günlük egzersize ihtiyaç duyar. Çoğunlukla top ya da sopa getir oyunu oynayacağından egzersizi nispeten kolaydır. Kolay kilo aldığından diyetine dikkat edilmelidir. Bakımı Bu düz ve çifte tüylü ırkın tüy bakımı kolaydır. Alt tüylere de dikkat ederek günlük tarama genel bakımı sağlayacaktır. Mevsim değişimlerinde orta derecede tüy döker. İLETİŞİM İÇİN 0212 275 52 12 - 444 3 907 info@sunpetshop.com sun.petshop@hotmail.com www.teleskopakv aryum.com.tr ADRES Barbaros Bulvarı Çınar Apartmanı NO:24/A Balmumcu BEŞİKTAŞ / İSTANBUL Türkiye'nin tüm illerine gönderim yapılmaktadır. Msn adresimizden mevcut yavruları sorabilir bilgi alabilirsiniz.
  • #3933244
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • 1, 5 Yaşında Sakarya/Geyve İlçesi Satılık Çoban Köpeği Kangal Erkek

    1, 5 Yaşında Sakarya/Geyve/Günhoşlar-Gündüzler köyü erkek çoban köpeğimiz davarl ...

  • Beyaz mükemmel pekinez yavruları

    Çok sevimli beyaz 1 dişi 1 erkek sıcak yuvasını bekliyor. ... ...

  • manavgatta safkan husky sahibinden satılık

    Sahibinden safkan manavgatta husky maskeli orjinal pazarlik payi vardir ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.