SATILIK CHIENS FRANCAISES AV KÖPEKLERİ

SATILIK CHIENS FRANCAISES AV KÖPEKLERİ

Marmara » Kocaeli » Kocaeli
275$
  • 275$
    Marmara » Kocaeli » Kocaeli
SATILIK CHIENS FRANCAISES AV KÖPEKLERİ
 
SATILIK CHIENS FRANCAISES AV KÖPEKLERİ SATILIK CHIENS FRANCAISES AV KÖPEKLERİ SATILIK CHIENS FRANCAISES AV KÖPEKLERİ SATILIK CHIENS FRANCAISES AV KÖPEKLERİ SATILIK CHIENS FRANCAISES AV KÖPEKLERİ SATILIK CHIENS FRANCAISES AV KÖPEKLERİ
8 aylık dişi Türkiyenin heryerine kargo masrafları alıcıya ait olmak üzere hemen teslim Temel Özellikleri Zarif, kaslı, dengeli bir köpektir. Zeki bakışlı bir yüz ifadesi vardır. Av sırasında atak, cesur ve amansız, fakat ev içinde duygulu, sakin, sessiz, ve itaatkardır. Yine de ev dışında yaşarsa daha rahat edecektir. Neler Yapar? Profesyonel bir av köpeğidir. Her tür ava ilgi duyarsa da uzmanlık alanı geyik avcılığıdır. Koklayarak iz sürmede iyi işler çıkarır. Kökeni Gascon ve Saintongeois cinsi köpeklerin ingiliz Tilki Tazısı'yla çiftleştirilmesiyle elde edilmiştir. Bir cins olarak resmen 1957'de kabul edilmiştir. Chiens Francaises cinsi köpekler temel kökenleri ve karakteristik özellikleri aşağı yukarı aynı olmakla beraber kendi içlerinde birkaç cinse ayrılırlar. Bu farklılık en belirgin olarak tüy renklerinden gözlenebilir. En yaygın olanı siyah-beyazdır, onu üç renkli olanı izler ve nihayet siyah-portakal renkli olanı vardır. Gösterilerde küçük ayrıntılar dışında aynı stadarta göre ve kuşkusuz tüy renklerine göre değerlendirilirler.
  • #1471477
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.