SATILIK ARCADE OYUN MAKİNELERİ(LANGIRT-AIR HOCKEY-TİLT-KEPÇE)

SATILIK ARCADE OYUN MAKİNELERİ(LANGIRT-AIR HOCKEY-TİLT-KEPÇE)

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Beşiktaş
SATILIK ARCADE OYUN MAKİNELERİ(LANGIRT-AIR HOCKEY-TİLT-KEPÇE)
 
SATILIK ARCADE OYUN MAKİNELERİ(LANGIRT-AIR HOCKEY-TİLT-KEPÇE) SATILIK ARCADE OYUN MAKİNELERİ(LANGIRT-AIR HOCKEY-TİLT-KEPÇE) SATILIK ARCADE OYUN MAKİNELERİ(LANGIRT-AIR HOCKEY-TİLT-KEPÇE) SATILIK ARCADE OYUN MAKİNELERİ(LANGIRT-AIR HOCKEY-TİLT-KEPÇE) SATILIK ARCADE OYUN MAKİNELERİ(LANGIRT-AIR HOCKEY-TİLT-KEPÇE) SATILIK ARCADE OYUN MAKİNELERİ(LANGIRT-AIR HOCKEY-TİLT-KEPÇE)
Elimde 20'den fazla arcade oyun makineleri var eski atari salonu oyunları:street fighter bütün versiyonları(2'5--ex plus 1-2 v.s.)//snow bros.//metal slug//tekken (3-4-5-taq tournament)//ultimate mortal kombat//the king of fightersout run 2006(direksiyonlu araba yarışı)//the house of the dead 3(ekrana ateş etmeli tabancalı oyun)//ninja turtles ve adını vereceğiniz her türlü oyun mevcut.. Ayrıca air hockey masası--tilt--langırt--kepçe bunlar da mevcut.. Mail adresimden yada cepten ulaşabilirsiniz..
  • #1854628
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.