SATILIK AHŞAP SALMA(aviary)

SATILIK AHŞAP SALMA(aviary)

Ege » İzmir » Gaziemir
650₺
  • 650₺
    Ege » İzmir » Gaziemir
SATILIK AHŞAP SALMA(aviary)
 
SATILIK AHŞAP SALMA(aviary) SATILIK AHŞAP SALMA(aviary) SATILIK AHŞAP SALMA(aviary) SATILIK AHŞAP SALMA(aviary) SATILIK AHŞAP SALMA(aviary) SATILIK AHŞAP SALMA(aviary)
Özel yaptırdığım çok az kullandığım salmamı yer darlığından dolayı satıyorum. Ön komple flexi glass kırılmaz cam. Yan ve arka alt kısımda aynı şekilde. Kesinlikle dışarı yem tüy vs dökülmüyor.üst kısımlar galvaniz yel.alt kısmı önden cekmeceli temizlemesi çok kolay.içerisinde doğal taş görünümlü yemlik mamalık ve kumluk mevcut. Suluk olarak exo terra sürüngen şelalesi kullanılıyor.Hem banyo olarak hem su içmek için kullanıyorlar.2 adet kutu tipi 2 adet hasır yavruluk mevcut.100x75x50cm ölçüleri ayaklar hariç. Kafes evimin salonunda duruyor her gören hayran kalıyor. İster evinizde ister görsel amaçlı işyerinizde... Geniş alan yapay sarmaşıklar zeminde doğal çam yosunu ve şelale su sistemi kuşların hissetmelerini sağlıyor. Bugüne kadar gouldian finch bengal cordon blue ve fire finch lerden yavru aldım. Hem üretim hem görsellik açısından çok güzel bir salma. Tv seyreder gibi karşısına geçip kuşların davranışlarını seyretmek keyif verici... Not:Türkiye'nin her yerine otobüs veya kargo ile alıcı ödemeli gönderebilirim. Tel:
  • #3687744
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.