SATILIK ACİLL!! Samsung omnia lite GT-B7300

SATILIK ACİLL!! Samsung omnia lite GT-B7300

Marmara » İstanbul » Göztepe
349₺
  • 349₺
    Marmara » İstanbul » Göztepe
SATILIK ACİLL!! Samsung omnia lite GT-B7300
 
SATILIK ACİLL!! Samsung omnia lite GT-B7300 SATILIK ACİLL!! Samsung omnia lite GT-B7300 SATILIK ACİLL!! Samsung omnia lite GT-B7300 SATILIK ACİLL!! Samsung omnia lite GT-B7300
TURKCELL KAMPANYASI İLE BLACKBERRY ALACAĞIM İÇİN İÇİN TELEFONUMU SATIYORUM YOKSA TELEFONUM İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR SORUNUM YOK. TURK TELEKOM KAMPANYASI İLE ALINMIŞTIR GARANTİSİ KUTUSU HER TÜRLÜ AKSESUARI KUTUNUN İÇİNDE TESLİM EDİLECEKTİR. CİHAZ 32GB'A KADAR HARİCİ HAFIZAYI DESTEKLEMEKTEDİR. GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA İÇİN ÇİFT KAMERASI VARDIR. TELEFONUN ÖZELLİKLERİNİ UZUNCA YAZMAYA GEREK DUYMUYORUM ZATEN SON DERECE BİLİNEN MEŞHUR BİR TELEFON. YALNIZ TELEFONUN RADYODAN MÜZİK DİNLERKEN İSTEDİĞİNİZ ANDA ŞARKIYI MP3 FORMATINDA KAYDETME ÖZELLİĞİNİ ÇOK SEVİYORUM :) İSTANBUL İÇİ TESLİMAT ELDEN YAPILIR, İSTANBUL İÇİ ALICILAR İŞLEM DAHA HIZLI OLACAĞINDAN TERCİH SEBEBİDİR.
  • #2387243
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.