SATILIK A GRUBU SEYAHAT ACENTESİ EŞYALI

SATILIK A GRUBU SEYAHAT ACENTESİ EŞYALI

Marmara » İstanbul » Ümraniye
62.500₺
  • 62.500₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
SATILIK A GRUBU SEYAHAT ACENTESİ EŞYALI
 
SATILIK A GRUBU SEYAHAT ACENTESİ EŞYALI SATILIK A GRUBU SEYAHAT ACENTESİ EŞYALI SATILIK A GRUBU SEYAHAT ACENTESİ EŞYALI SATILIK A GRUBU SEYAHAT ACENTESİ EŞYALI
A Grubu Türsab Belgeye Sahip olan ve internet sitesi hali hazırda bulunan 4 yıllık Turizm Acentemizi şirketiyle beraber devretmeye karar verdik. Anadolu Yakasında bulunan acentemiz, çok tanınmış bir acentenin yetkili tali acentesidir. Bulunduğu bölgede tek yetkilidir. Ayrıca diğer bir çok acentenin sistem acenteliğini bünyemizde barındırmaktayız. Yurtiçi-Yurtdışı Otel Satışı, Uçak Bileti, Cruise Turları ve Dünya çapında Kültür Gezi Turları mevcut olup, hem kendi bünyemizce, hem de bağlı bulunduğumuz acentelerle birlikte düzenlemekteyiz. Bulunduğumuz bölge İstanbul' un en kalabalık 3. semt olup tam ana cadde üzerindeyiz. Acentemızın hiç bir şekilde borcu olmayıp, çek-senet v.s. kullanılmamıştır. Bankalara hiç bir şekilde sorunu bulunmayıp krediye uygundur. Acentamızı içinde bulunan sıfır eşyalarıyla beraber devretmekteyiz. Ofis Malzemeleri: * Müdür Takımı (2 Adet) * Satış Danışmanı Takımı (2 Adet) * Yeterli Derecede Bilgisayar, Fax, Printer, Scanner, Telefon Santrali, Telefon, Şirket Hattı v.s * Mutfak ve Mutfak Eşyaları Ofisimiz 4+1 şeklinde olup Turizm acentesi için biçilmiş kaftandır. Lütfen sadece ciddi olan girişimciler iletişime geçsin. Ödemede Çek-Senet v.b. kabul edilmez. Lütfen Israr Etmeyin. NOT: DİLEYEN SADECE ŞİRKET, BELGE VE EŞYALARI ALABİLİR.
  • #3535643
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.