SATILIK 80CM DEKORATİF ÇİFT KATLI AKVARYUM SEHPASI

SATILIK 80CM DEKORATİF ÇİFT KATLI AKVARYUM SEHPASI

İç Anadolu » Ankara » Demetevler
20₺
  • 20₺
    İç Anadolu » Ankara » Demetevler
SATILIK 80CM DEKORATİF ÇİFT KATLI AKVARYUM SEHPASI
 
SATILIK 80CM DEKORATİF ÇİFT KATLI AKVARYUM SEHPASI SATILIK 80CM DEKORATİF ÇİFT KATLI AKVARYUM SEHPASI SATILIK 80CM DEKORATİF ÇİFT KATLI AKVARYUM SEHPASI
Sağlam kullanımı kolay dekoratif ve estetik bu sehpa 80cm uzunluğunda 32cm eninde 90cm yüksekliğinde siyah renkli istendiği zaman sökülebilen taşınabilirliği kolay olan çift katlı her iki katında da akvaryumun konulacağı alanların boydan boya demir koruyucu çubukları olan altlı üstlü portatif akvaryum sehbası satılıktır.Eğer 60, 65, 75, 80 ya da 50 cm bir akvaryumunuz varsa ya da bu boyutlarda bir akvaryum almayı düşünüyorsanız bu fiyata böyle bir sehpayı düşünmeden alın derim.Çünkü; Piyasa da böyle bir sehbayı bu fiyata bulamazsınız!!! Hertürlü Soru istek ve önerileriniz için iletişim numaralarımdan bana ulaşabilirsiniz. İyigünler Dilerim.
  • #1577334
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.