SAROZ KÖRFEZİNDE KİRALIK YAZLIK

SAROZ KÖRFEZİNDE KİRALIK YAZLIK

Marmara » Edirne » Keşan
150₺
  • 150₺
    Marmara » Edirne » Keşan
SAROZ KÖRFEZİNDE KİRALIK YAZLIK
 
SAROZ KÖRFEZİNDE KİRALIK YAZLIK SAROZ KÖRFEZİNDE KİRALIK YAZLIK SAROZ KÖRFEZİNDE KİRALIK YAZLIK SAROZ KÖRFEZİNDE KİRALIK YAZLIK SAROZ KÖRFEZİNDE KİRALIK YAZLIK SAROZ KÖRFEZİNDE KİRALIK YAZLIK
Ege Deniz'i Saroz Saroz Körfezi Keşan İlçesi Gökçetepe Köyü Sahilinde SİTE İÇERİSİNDE DENİZ VE DOĞA MANZARALI 2+1 BÜYÜK BALKONLU İÇERİSİNDE SET ÜSTÜ OCAK BUZDOLABI ÇAMAŞIR MAKİNASI TV Sİ OLAN EŞYALI MAKSİMUM 8 KİŞİLİK YAZLIK KİRALIKTIR.DENİZE 280 METREDİR güvenlik kameralı Bahçeli yazlığımız Günlük 150 TL.dir. EN AZ 3 GECELİK YER VERİLİR.Yazlığımız Plaj ve deniz çok temizdir. Özellikle çocuklar için mükemmel plajlar bulunmaktadır. Orman içi yürüyüş ve piknik yerleri mevcuttur. Market mevcuttur. İstanbul a 270 km uzaklıkta Keşan ilçesine en yakın denizdir. Keşan İlçesine uzaklığı 30 km. dir. İstanbul dan Tekirdağ-Keşan- Gelibolu-Çanakkale yolundan Keşan ilçesi Gelibolu yönünde geçince 10 km sonra Çamlıca-Bahçeköy sapağından girilerek önce Bahçeköy sonra Çamlıca Köyü takiben Gökçetepe Köyü Sahile inilir.
  • #3827618
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.