SAROS KÖRFEZİ KEŞAN SAZLIDERE KİRALIK YAZLIK

SAROS KÖRFEZİ KEŞAN SAZLIDERE KİRALIK YAZLIK

Marmara » Edirne » Edirne
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Edirne » Edirne
SAROS KÖRFEZİ KEŞAN SAZLIDERE KİRALIK YAZLIK
 
SAROS KÖRFEZİ KEŞAN SAZLIDERE KİRALIK YAZLIK SAROS KÖRFEZİ KEŞAN SAZLIDERE KİRALIK YAZLIK SAROS KÖRFEZİ KEŞAN SAZLIDERE KİRALIK YAZLIK SAROS KÖRFEZİ KEŞAN SAZLIDERE KİRALIK YAZLIK SAROS KÖRFEZİ KEŞAN SAZLIDERE KİRALIK YAZLIK SAROS KÖRFEZİ KEŞAN SAZLIDERE KİRALIK YAZLIK
SAROS KEŞAN SAZLIDERE SIFIR EŞYALI DENİZE İLK CEPHEDE KİRALIK YAZLIK Dünyanın en temiz 3 körfezi içinde yerini alan Saros Körfezinin saklı cenneti Sazlıderede oksijen deposu Korudağ ormanlarının ve masmavi berrak denizin ortasında denizi en ön saftan gören muhteşem manzaralı denize en yakın mesafede ve en hakim konumda yer alan yazlığımız 3 kattan oluşmaktadır. İkinci, Üçüncü ve Çatı katı bağımsız girişli olup ayrı ayrı kiraya verilmektedir. Günlük, haftalık, aylık veya sezonluk olarak kiralıktır. Daireler dayalı döşeli olup herbirinde 24saat sıcak su mevcuttur. Fiyatlar sezon şartlarına göre değişmektedir. Adres: Keşan-Çanakkale istikametinde ilerlerken Keşandan 7 km sonraki Moil akaryakıt istasyonundan hemen sonra sağa dönülür. Bahçeköy ardından Çamlıca geçilip devamında Gökçetepeye girmeden hemen önce sola Sazlıdere istikametine dönülür. Sazlıdere sahilinde yol üzerinde Kayabaşı restaurantın hemen yanındaki yazlık. Hemen yanıbaşında restaurant, market, çocuk parkı, okey-tavla oynayabileceğiniz aile çay bahçesi yer almaktadır. NOT: FOTOĞRAFLAR ORJİNALDİR. Ayrıntılı bilgi için:(Murat KAYABAŞI)
  • #3977965
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.