SARI ALINLI AMAZON PAPAĞAN YAVRULARIMIZ

SARI ALINLI AMAZON PAPAĞAN YAVRULARIMIZ

Marmara » Bursa » Osmangazi
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Osmangazi
SARI ALINLI AMAZON PAPAĞAN YAVRULARIMIZ
 
SARI ALINLI AMAZON PAPAĞAN YAVRULARIMIZ SARI ALINLI AMAZON PAPAĞAN YAVRULARIMIZ SARI ALINLI AMAZON PAPAĞAN YAVRULARIMIZ SARI ALINLI AMAZON PAPAĞAN YAVRULARIMIZ
SARI ALINLI YAVRU AMAZON PAPAĞANLARIMIZI KAÇIRMAYIN Amazonların taklit yetenekleri ve konuşma özelliklerinin fazla olması nedeniyle çok kıymetli papağanlardır.Anavatanları Amerika kıtasıdır. Verilecek iyi bir eğitimle, harika bir arkadaş olabilirler.Kafes ortamında yaşam süreleri 80-100 yıla kadar çıkabilir.Beslenmede meyve ve yeşil gıdaların yanında, kaliteli tohum karışımları kullanılmalıdır.Ortalama boyu 35-37 cm.dir. cinsiyet tayininde bilimsel yöntemler kullanılmalıdır.Elimizdeki bu evcil sarı alınlı elden yem yiyen yavru sarı alınlı amazonumuzu kaçırmayın TEL:
  • #3794392
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.