SAMANDIRADA ÇOK ACİL DEVREN GİYİM MAĞAZASI

SAMANDIRADA ÇOK ACİL DEVREN GİYİM MAĞAZASI

Marmara » İstanbul » Sultanbeyli
16.750₺
  • 16.750₺
    Marmara » İstanbul » Sultanbeyli
SAMANDIRADA ÇOK ACİL DEVREN GİYİM MAĞAZASI
 
SAMANDIRADA ÇOK ACİL DEVREN GİYİM MAĞAZASI SAMANDIRADA ÇOK ACİL DEVREN GİYİM MAĞAZASI SAMANDIRADA ÇOK ACİL DEVREN GİYİM MAĞAZASI SAMANDIRADA ÇOK ACİL DEVREN GİYİM MAĞAZASI SAMANDIRADA ÇOK ACİL DEVREN GİYİM MAĞAZASI SAMANDIRADA ÇOK ACİL DEVREN GİYİM MAĞAZASI
10yıldır faliyette olan bay bayan ve çocuk giyim magazamı devrediyorum mağaza 110 metredir içersinde tuhafiye bölümü ve terzihane mevcuttur başka bir ile gitmem dolayısıyla devrediyorum fiyatı çok uygundur raf sistemleri ve standlar çok yeni ve son sistemdir alarm ve güvenlik kamera sistemi mevcuttur. müşteri potansiyeli oldukça iyidir isteyen mağazayı başka bir semt e de kolaylıkla nakledebilir şu anki mevcut yeri ana cadde üzerindedir nasiplisine hayırlı olsun. tel. gsm.
  • #3166561
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.