SALİHLİ DE SATILIK BAĞ BAHÇE SAHİBİNDEN

SALİHLİ DE SATILIK BAĞ BAHÇE SAHİBİNDEN

Ege » Manisa » Salihli
450.000₺
  • 450.000₺
    Ege » Manisa » Salihli
SALİHLİ DE SATILIK BAĞ BAHÇE SAHİBİNDEN
 
SALİHLİ DE SATILIK BAĞ BAHÇE SAHİBİNDEN SALİHLİ DE SATILIK BAĞ BAHÇE SAHİBİNDEN SALİHLİ DE SATILIK BAĞ BAHÇE SAHİBİNDEN SALİHLİ DE SATILIK BAĞ BAHÇE SAHİBİNDEN SALİHLİ DE SATILIK BAĞ BAHÇE SAHİBİNDEN SALİHLİ DE SATILIK BAĞ BAHÇE SAHİBİNDEN
SALİHLİ-ANKARA 8.km yola 200 metre mesafede tek tapulu toplam 54500 metre kare olup arazinin girişine kadar resmi yolu mevcuttur bu yol ile SALİHLİ-ALAŞEHİR yoluna 700 metre sonra ulaşılmaktadır. Arazimizin 700 metre kadar güney batısında MTA tarafından sıcak su sondaj çalışması başlatılmıştır. arazinin 22 dönümü bağ, 6 dönümü 5 yaşında, 16 dönümü 2 yaşında hicaz narı mevcuttur. geri kalan kısmı boştur. araziye ait 3 LÜK SU, CERYAN, arazinin tamamını kapsayan DAMLA SULAMA sistemi vardır faal olarak çalışmaktadır.Arazimizin batı sınırı komşumuz BADEM-CEVİZ fidan üretim işletmesinin beton duvarıyla kapalı, kuzey, güney ve doğu sınırları DSİ nin sulama kaneletleri ile çevrilidir.sınırlar tamamen muhafazalıdır.İstenirse kanal suyu ilede sulama yapılabilir.Arazinin anayollara mesafesi yanıbaşında jeotermal çalışmaların olması, alıcılar için İYİ BİR YATIRIM olacaktır. satışımız tamamen ihtiyaçtandır. ALACAK VE SATACAK OLANA HAYIRLI OLSUN..
  • #2617240
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.