SAHİBİNDEN SİTE İÇİNDE MASRAFSIZ SATILIK YAZLIK VİLLA

SAHİBİNDEN SİTE İÇİNDE MASRAFSIZ SATILIK YAZLIK VİLLA

Marmara » Tekirdağ » Çorlu
155.000₺
  • 155.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Çorlu
SAHİBİNDEN SİTE İÇİNDE MASRAFSIZ SATILIK YAZLIK VİLLA
 
SAHİBİNDEN SİTE İÇİNDE MASRAFSIZ SATILIK YAZLIK VİLLA SAHİBİNDEN SİTE İÇİNDE MASRAFSIZ SATILIK YAZLIK VİLLA SAHİBİNDEN SİTE İÇİNDE MASRAFSIZ SATILIK YAZLIK VİLLA SAHİBİNDEN SİTE İÇİNDE MASRAFSIZ SATILIK YAZLIK VİLLA SAHİBİNDEN SİTE İÇİNDE MASRAFSIZ SATILIK YAZLIK VİLLA SAHİBİNDEN SİTE İÇİNDE MASRAFSIZ SATILIK YAZLIK VİLLA
havuzlu site içinden süper deniz manzarlı kat kalferlı yaz kış oturma musayit karbalık ayleye uygun alıt kata büyük salon açık amerikan mütfak wc büyük balkon bahçe öst kata uç oda bir baniyo balkon çatı kata büyük oda büyük teras yerler seramik merdiven ahşap diş dağramlar pvc ıscam panjur har habgi bir masrafı yok haftanın iki gün halık pazarı var sağlık ocağı ezane mavcut bim şok gibi market ler var istanbula bir saat tekirdağ çorlu 15 dakika yenice not sahibinden satılk pazrlık payi vardır bunun satış srasından her hangi komsyon yok evi eşyalı olarak 170 000tl, eşyasız olarak 155000tl bırakıyorum. evde 2 tv, 2 balkon salıncağı, 1 takım koltuk takımı, 2 adet cekyat , yatak odası takımı, 2 çift masa sandalyae takımı, 3 adet tekli yatak, 1 adet (yatak odası dışında ) cift kişil yatak, 2 kapılı gardolap, buzdolabi, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, ayrıca fisko, orta sehba, televizyon sehbaları, zigon sehbalarda, eşyalara dahildir. EŞYASIZ 155000TL OLUP, EŞYALI 170000TLDİR. NOT: elimizdeki çok uygun evler arasanız yardımcı oluruz 1.60M2 ORTA KT DNİZ MNZLI DİRE 1 ODA+1SALON:35000TL 2.80M2 ORTA KT DNZ MNZL 2ODA+1SALON:48000TL 3.110M2 DUBLKS DNZ MNZ 3ODA+2SALON:56000TL 4.150M2 HVZ VE DNZ MNZ 4ODA+2SALON:68000TL NOT: elimizde çok uygun ve yerleri çok iyi(kıymetli) olan arsalarımızda vardır. kendi evimiz oldugundan komisyon bedeli alınmamaktadır.
  • #1827635
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.