SAHİBİNDEN SATILIK SAANEN ÇİFTLİĞİ

SAHİBİNDEN SATILIK SAANEN ÇİFTLİĞİ

Karadeniz » Bolu » Seben
450₺
  • 450₺
    Karadeniz » Bolu » Seben
SAHİBİNDEN SATILIK SAANEN ÇİFTLİĞİ
 
SAHİBİNDEN SATILIK SAANEN ÇİFTLİĞİ SAHİBİNDEN SATILIK SAANEN ÇİFTLİĞİ SAHİBİNDEN SATILIK SAANEN ÇİFTLİĞİ SAHİBİNDEN SATILIK SAANEN ÇİFTLİĞİ SAHİBİNDEN SATILIK SAANEN ÇİFTLİĞİ SAHİBİNDEN SATILIK SAANEN ÇİFTLİĞİ
65 dönüm tarla arzisi, seben gölünde dubleks villa, 2006 model newholland tt55b traktör ve tarım araçları, 4 oda güneş enerjili ev, ev ahşap yanlız kullanımı gayet rahattır. yarı açık saanen ahırı, 90 adet gebe keçi ve çepiç, sınırsız otlak arazisi, üzüm bağı, 15 dönüm yonca. 1 senelik hazır hayvan yiyeceği, sağım ünitesi sağım makineler, daha bir çok şey. görmenizi rica ederim. Keçilerin süt verimi yüksektir.sağımı canlı olarak görebilirsiniz.Keçilerinbir çoğu ikiz ve üçüz yavruladıları için bu dönemde alıcı olmanız sizin yararınıza olacaktır.Çiftliğimiz her tür hayvan yapmaya uygundur. ancak saanen keçisi için alındığında içerisinde 90 hayvan olacağı için daha uygundur.Çiftliği alıp işe başladığınız an hiç masrafınız ve getireceğinmiz birşey olmayacaktır. çünkü çiftliğimizde her türlü araç gereç mevcuttur. traktör yıpranmamış sıfır olarak alınmıştır.internet mevcuttur.bir yıllık hayvan yiyeceği bulunduğu gibi mevcut tarlalarımız ekilmiştir.yani gelecek yıl yiyeceği de hazır sayılır.Keçilerin sütünü verdiğimiz birlik olduğundan gelecek yıl süt vermeniz ilei lgili tüm bilgileri verebiliriz. ciddi alıcılar için güzel woranda pazarlık payı vardır.
  • #3201969
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.