SAHİBİNDEN ORİJİNAL İTALYAN DONDURMA MAKİNASI

SAHİBİNDEN ORİJİNAL İTALYAN DONDURMA MAKİNASI

Marmara » Kocaeli » Yuvacık
16.500₺
  • 16.500₺
    Marmara » Kocaeli » Yuvacık
SAHİBİNDEN ORİJİNAL İTALYAN DONDURMA MAKİNASI
 
SAHİBİNDEN ORİJİNAL İTALYAN DONDURMA MAKİNASI SAHİBİNDEN ORİJİNAL İTALYAN DONDURMA MAKİNASI SAHİBİNDEN ORİJİNAL İTALYAN DONDURMA MAKİNASI SAHİBİNDEN ORİJİNAL İTALYAN DONDURMA MAKİNASI
Çok temiz ve çok az kullanılmış (2 hafta) CARPİGİANİ ORJİNAL 3 KOLLU SOFT DONDURMA MAKİNASI. Piyasanın lideri BNG TECH güvencesiyle garantili! 3 kollu 2 farklı tat ve karışık dondurma yapar. Kullanımı çok kolay ve kazancı yüksek! 1 YIL GARANTİLİDİR! Estetik, çok yüksek performanslı, seri satışta dünyanın en başarılı makinelerinden bir tanesi, Kullanıcı dostudur, hatalı kullanım yapsanız dahi anında kendini korumaya alır , minimum bakımla çok uzun kullanım ömrü sağlayan yegane makinedir.Gear pump (Patented by Carpigiani) -Çelik gövde, dişlili sistem, yüksek performanslı ve çok yüksek kabartma oranına sahip hava pompası sistemi, Buzlama kontrol sistemi, tank ve silindir ısı -basınç sensörleri, full entegre bilgisayar kontrollü sistem, panel kontrol sistemi, gece bekleme modu (KEEP FRESH)
  • #4040941
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.