SAHİBİNDEN, LÜLEBURGAZ CELALİYEDE 7400 M2 EVLİLİK NEDENİ İLE ALDIĞIM FİYATA ARAZ

SAHİBİNDEN, LÜLEBURGAZ CELALİYEDE 7400 M2 EVLİLİK NEDENİ İLE ALDIĞIM FİYATA ARAZ

Marmara » Kırklareli » Lüleburgaz
45.000₺
  • 45.000₺
    Marmara » Kırklareli » Lüleburgaz
SAHİBİNDEN, LÜLEBURGAZ CELALİYEDE 7400 M2 EVLİLİK NEDENİ İLE ALDIĞIM FİYATA ARAZ
 
SAHİBİNDEN, LÜLEBURGAZ CELALİYEDE 7400 M2 EVLİLİK NEDENİ İLE ALDIĞIM FİYATA ARAZ SAHİBİNDEN, LÜLEBURGAZ CELALİYEDE 7400 M2 EVLİLİK NEDENİ İLE ALDIĞIM FİYATA ARAZ
Lüleburgaz'ın en gelişmiş köyü olan Celaliye köyünde 7.400 m2 Asfalta 2.parsel, düz kare şeklinde, manzaralı elektrik direği asfaltta çok nezih ve değerli yerimi ev alacağım için, nakit oluşturmak sebebi ile satıyorum. Lüleburgaz; Silivri ve Çerkezköy ile beraber en çok rağbet gören, büyük firmaların yatırım yaptığı, arazi topladıkları, sanayinin yoğunlaştığı bir bölgedir. Kuzey marmara otoyolu, çılgın proje, çanakkalede yapılacak boğaz köprüsü vs. o bölgenin ne denli gelişeceğinin göstergesidir.Yani özetle bölge çok değerli bir bölgedir. Celaliye köyü ise, Lüleburgaz'ın en büyük ve gelişmiş köylerinden biridir. Otobandan, Lüleburgaz merkeze gitmeden direkt gidebileceğiniz bir köy olup, çerkezköye çıkışının olması, Vize ve Saray a bağlantı yollarının olması bölgeyi son derece stratejik bir hale getirmektedir. Arazim, köye 700 metre mesafede olup, Celaliye ile Osmancık köyünü birbirine bağlayan asfalta 2. parseldir. Elektirik direği asfalttadır.Yerim yüksek manzaralıdır. Düzdür, eğimli değildir. Ekilen bir arazidir. Üst tarafında, traktörlerin kullandığı bir yol olup, resmi kadastro yolu değildir. Ülkemizde, tarla vasfındaki arazilelerin %4 nde sadece resmi yol vardır. Kadastro yaklaşık 40 yıl önce geçmiştir. İmara girdiğinde yolu elbette verilecektir. İmarı beklemezseniz asfalttaki parseli mahkemeye verip resmi yol alabiliyorsunuz. Böyle bir hak mevcuttur. Yeri henüz 1 sene olmadı alalı, yatırım amaçlı almıştım. Fakat ev alacağım için nakit oluşturuyorum. Bu sebeple satmaktayım. Aldığım fiyata satıyorum. Dönüm fiyatı 6.000 TL dir. Ev almasam kesinlikle satmam.. Bir kaç yıl içerisinde katlanacak bir konum ve özelliktedir. Kendi yerim diye söylemiyorum. Bölgenin en güzel konum ve özelliklerine sahiptir. Araştırırsanız görüyor olacaksınız. Unutmamak gerekir ki, yer alırken güzel yer almak lazım. Derede, merada, tepelerde, merkezden uzak, asfalta uzak yerler ile karşılaştırmamak gerekiyor. Görsellerden yerimin tam konumunu görebilirsiniz. Zamanım kısıtlı olup, hızlı bir şekilde satmam gerekiyor.
  • #2908343
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.