SAFKAN CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULARIMIZ

SAFKAN CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULARIMIZ

Marmara » Balıkesir » Altınova
Görüşülür
SAFKAN CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULARIMIZ
 
SAFKAN CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULARIMIZ SAFKAN CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULARIMIZ SAFKAN CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULARIMIZ SAFKAN CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULARIMIZ
Elif AFŞAR 0538 938 62 55 Savaş PEKER WHATSAPP 0538 938 62 55 FACEBOOK ADRESLERİMİZ https://www.facebook.com/afsarelif https://www.facebook.com/bursasweethomep et FACEBOOK GRUP SAYFAMIZ https://www.facebook.com/groups/sweethom epet/ INSTAGRAM http://instagram.com/elifafsar YAVRU KÖPEK SAHİBİ OLMAK KOLAYDIR FAKAT BAKIMI ÖZEN VE SABIR İSTER. BİR ANLIK KARARLA , EŞİNİZİN YA DA ÇOCUKLARINIZIN ISRARINA DAYANAMAYARAK BİR KÖPEK ALMA ARZUSU İÇİNE GİRDİYSENİZ BİRAZ DÜŞÜNMENİZDE FAYDA VAR. EŞİNİZİN MEMNUN OLMASI YA DA ÇOCUKLARINIZIN EĞLENMESİ İÇİN BİR KÖPEK ALMAYI DÜŞÜNÜYORSANIZ VAZGEÇMELİSİNİZ. 6 HAFTALIKTAN DAHA KÜÇÜK BİR YAVRU HENÜZ ANNESİNİ VE KARDEŞLERİNİ TERK ETMEYE HAZIR DEĞİLDİR VE ANNE SÜTÜNE İHTİYACI VARDIR. BU SEBEPLE 6-7 HAFTALIKTAN DAHA KÜÇÜK BİR YAVRU SATMIYORUZ. YAVRULARIMIZ ÜCRETLİ SAHİPLENDİRİLMEKTEDİR. YAVRULARIMIZ IN HEPSİ SAĞLIK VE IRK GARANTİLİDİRLER. YAVRULARIMIZIN İÇ-DIŞ PARAZİT UYGULAMALARI VE AŞILARI YAPILMIŞTIR. YAVRULARIMIZI KARNESİ İLE BİRLİKTE GÖNDERMEKTEYİZ. İSTERSENİZ YAVRUYU KENDİNİZ GÖRÜP ALABİLİRSİNİZ. (BURSA) BÖYLE BİR İMKANINIZ YOK İSE YAVRULARIMIZI HER ŞEHRİMİZE EN KISA ZAMANDA VE EN GÜVENİLİR ŞEKİLDE ULAŞTIRMAKTAYIZ.
  • #3890161
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SAFKAN CAVALİER KİNG CHARLES YAVRULARIMIZ

    Elif AFŞAR 0538 938 62 55 Savaş PEKER WHATSAPP 0538 938 62 55 FACEBOOK ADRESLERİ ...

  • golden yavrularımız bebek yüz küt burun

    golden yavrularımız baby face uzun tüylü beyaz ve şampanya renk ömür boyu ırk ga ...

  • UYSAL VE İYİ HUYLU GOLDEN RETRİEVER YAVRUSUNU KACIRMAYIN

    Hareketli, uysal, iyi huylu, duygulu ve sevimli bir köpektir. çocuklara, hatta b ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.