SAFKAN BELGELİ FAMİLYA KAYDI BULUNAN ERKEK 5 AYLIK DOBERMAN

SAFKAN BELGELİ FAMİLYA KAYDI BULUNAN ERKEK 5 AYLIK DOBERMAN

Karadeniz » Samsun » Atakum
1.700€
SAFKAN BELGELİ FAMİLYA KAYDI BULUNAN ERKEK 5 AYLIK DOBERMAN
 
SAFKAN BELGELİ FAMİLYA KAYDI BULUNAN ERKEK 5 AYLIK DOBERMAN SAFKAN BELGELİ FAMİLYA KAYDI BULUNAN ERKEK 5 AYLIK DOBERMAN SAFKAN BELGELİ FAMİLYA KAYDI BULUNAN ERKEK 5 AYLIK DOBERMAN SAFKAN BELGELİ FAMİLYA KAYDI BULUNAN ERKEK 5 AYLIK DOBERMAN
Safkan belgeli, familya kaydı bulunan 5 buçuk aylık erkek doberman masraflarından dolayı eğitim yaşı gelmeden doberman konusunda bilgili bir kişiye satışını gerçekleştirmek istiyorum.Şuana kadar süperpremium mamalarına ek olarak minarel ve vitaminlerle beslenimi desteklenmiştir. Düzenli aşılarına ek olarak ise bağışıklık güçlendirici aşılarıda vurulmuştur.Yıllık aşılarının hepsini oldu ve sürekli veteriner hekim tarafından düzenli olarak kontrol altındadır.Kulak ve kuyruğu steril ortamda veteriner hekim tarafından standartlara uygun olarak kesilmiştir.Şuana kadar ev ortamında yaşadı.Sahil bölgesinde ikamet edildiğinden Hergün düzenli olarak koşturulmaktadır. Çok zeki..! Doberman, , Alıcıya kullandığı mineraller ve vitaminler, sağlık karnesi, Safkan belgesi, familya kaydı belgesi ile verilecektir. Fiyatta pazarlık payı kesinlikle yoktur.
  • #2857588
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Akdağmadenide domuzcu kopay

    MRB ARKADAŞLAR BENDE DOMUZCUL KOPAY VAR TAVŞANCIL KOPAY İLE TAKAS YAPMAK İSTİYOR ...

  • SAHİBİNDEN SAFKAN (HUSKY)SİBİRYA KURDU YAVRULARI! ERKEK VE DİŞİSİ MEVCUT- ALANYA

    SAHİBİNDEN SAFKAN (HUSKY)SİBİRYA KURDU YAVRULARI! ERKEK VE DİŞİ UYGUN FİYATA SAT ...

  • harika maltase terrier yavruları

    kendi köpeklermin yavruları.veteriner sağlık teknikeriyim.hepsi ık ve sağlık gar ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.