SAFKAN ALMANKURDU YAVRULARI SEYMEN KÖPEK ÇİFTLİĞİ GARANTİSİ İLE

SAFKAN ALMANKURDU YAVRULARI SEYMEN KÖPEK ÇİFTLİĞİ GARANTİSİ İLE

İç Anadolu » Kayseri » Yeşilhisar
250₺
SAFKAN ALMANKURDU YAVRULARI SEYMEN KÖPEK ÇİFTLİĞİ GARANTİSİ İLE
 
SAFKAN ALMANKURDU YAVRULARI SEYMEN KÖPEK ÇİFTLİĞİ GARANTİSİ İLE SAFKAN ALMANKURDU YAVRULARI SEYMEN KÖPEK ÇİFTLİĞİ GARANTİSİ İLE SAFKAN ALMANKURDU YAVRULARI SEYMEN KÖPEK ÇİFTLİĞİ GARANTİSİ İLE SAFKAN ALMANKURDU YAVRULARI SEYMEN KÖPEK ÇİFTLİĞİ GARANTİSİ İLE SAFKAN ALMANKURDU YAVRULARI SEYMEN KÖPEK ÇİFTLİĞİ GARANTİSİ İLE SAFKAN ALMANKURDU YAVRULARI SEYMEN KÖPEK ÇİFTLİĞİ GARANTİSİ İLE
dolandırıcılık olayları nedeniyle seymen köpek çiftliği ilanları halkımızı uyarmak amacıyla cevaplanılamaz şekilde yayındadır!!!!! .....SİZ SADECE ARAYIN FİYATTA ANLAŞIRIZ... ..SEYMEN KÖPEK ÇİFTLİĞİ GARANTİSİ İLE KÖPEK ALMAK HİÇ BUKADAR KOLAY OLMAMIŞTI.GOLDEN, ROTWEİLER, DOBERMAN, ALMAN KURDU, (HUSKY) SİBİRYA KURDU, KANİŞ, AMERİCAN COCKER, BEAGLE, COV COV, YAVRULARI VE YETİŞKİNLERİ EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ İLE. KÖPEKLERİMİZİ BULUNDUĞUNUZ İLE SAĞLIKLI VE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE TESLİM ETME İMKANINA SAHİBİZ. AYRICA ALDIĞINI KÖPEKLERİN KİMLİKLERİNİ, KARNELERİNİ VE YANLARINDA ONLARI NASIL BÜYÜTEBİLECEĞİNİZ VE SAĞLIKLI YAŞAMLARINI DEVAM ETTİREBİLMELERİ İÇİN GEREKLİ TÜM BİLGİLERİDE KÜÇÜK BİR KİTAPÇIK HALİNDE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE VE ADINIZA FATURA KESEREK ULAŞTIRIYORUZ… YILLARDIR DEĞİŞMEYEN CEP TELEFONLARIMIZ SAYESİNDE İYİ GÜNLERİNDE DE KÖTÜ GÜNLERİNDE DE DEVAMLI YANINIZDA OLUYORUZ… TÜM YAVRULARIMIZDA ERKEK VE DİŞİ SEÇENEĞİNİZE CEVAP VEREBİLİYORUZ… DİLERSENİZ YAVRULARIMIZIN VİDEOLARINI E-MAİL ADRESİNİZE VEYA MSN YOLUYLA GÖNDEREBİLİYORUZ… ALDIĞINIZ YAVRUNUN MAMA, TARAK TEMİZLİK ÜRÜNLERİ V.S TÜM AKSESUARLARINI UYGUN FİYATLARLA TEMİN EDEBİLİYORUZ. HEMEN HEMEN TÜRKİYE’NİN TÜM ŞEHİRLERİNDE YÖNLENDİREBİLECEĞİMİZ AYNI ZAMANDA DA BİZE REFERANS OLABİLECEK VETERİNER HEKİMLERLE SİZLERİ GÖRÜŞTÜREBİLİYORUZ. AYRIC İSTENİLDİĞİ TAKDİRDE KÖPEKLERİMİZİN VİDEOLARINI E-MAİL OLARAK VEYA MSN YOLUYLA GÖNDEREBİLİYORUZ. …..TÜRKİYENİN HERYERİNE TESLİM…..
  • #2224992
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • 2 AYLIK DİŞİ SİBİRYA KURDU YENİ SAHİBİNİ BEKLİYOR!

    Sevgili hayvan dostları yeni evimin küçüklüğünden dolayı 2 aylık dişi sibirya ku ...

  • satlık sibirya kurdu k.maraş merkezde ücreti 900 bir erkek bir dişi

    kahramanmaraşda satlık sibirya kurtları bi cift bi erkek bi dişi dişi 8 aylık er ...

  • Şereflikoçhisarda sahibinden tazı yavrusu köpekler

    cinsi tazı 1 aylık . ikitaneside tuylu yavrulardan.bedava veriyoruz ama köpekler ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.