SAANEN KEÇİSİ (KAYSERİ)

SAANEN KEÇİSİ (KAYSERİ)

İç Anadolu » Kayseri » Yeşilhisar
30.000₺
  • 30.000₺
    İç Anadolu » Kayseri » Yeşilhisar
SAANEN KEÇİSİ (KAYSERİ)
 
SAANEN KEÇİSİ (KAYSERİ) SAANEN KEÇİSİ (KAYSERİ) SAANEN KEÇİSİ (KAYSERİ) SAANEN KEÇİSİ (KAYSERİ) SAANEN KEÇİSİ (KAYSERİ) SAANEN KEÇİSİ (KAYSERİ)
23 ADET ANAÇ (GEBE), 13 ADET ÇEBİÇ (GEBE), 1 ADET TEKE (3 YAŞINDA SAFLIK DERECESİ YÜKSEK), 5 ADET ERKEK TEKE ADAYI (6 AYLIK) TOPLAM 40 ADET SAANEN KEÇİ SÜRÜSÜ İHTİYAÇTAN SATILIKTIR. TOPLAM FİYAT 30.000 TL DİR. NOT: SÜRÜ OLARAK SATIŞI TERCİHİMİZDİR FAKAT FARKLI SAYILARDA DA ŞATIŞ YAPILIR. 14 anaç 1 teke ile 2 yıl once başladık bu işe, sadece iki kuzulama döneminde toplam sayı 65 e ulaştı. bu hayvanların yüzde 80 i ikiz yüzde 10 u 3 üz ve yüzde 10 u da tek kuzu veriyor. iyi bakıldıgında 3-4 lt süt sağılabiliyor. klasik keçilerin aksine bakımı cok kolay ve uysal hayvanlar araziye cıkarmadan evde de rahatlıkla bakılabilir. yayılım sırasında ise çobanının çevresinde yayılır kaçmaz uzaklaşmazlar yani tek bir kişi bu işin acemisi bile olsa 80-100 saanen keçisini rahatlıkla merada, dagda yayabilir. bunlar bu keçilerin ozelliklerinden sadece birkaçı. detaylı bilgi irtibata gecildigi taktirde verilecektir. lütfen ciddi alıcılar arasın.
  • #3204131
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.