Restaurant-Bar-Cafe vs Otomasyon Possystemleri

Restaurant-Bar-Cafe vs Otomasyon Possystemleri

Marmara » Kocaeli » Gölcük
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Kocaeli » Gölcük
Restaurant-Bar-Cafe vs Otomasyon Possystemleri
 
Restaurant-Bar-Cafe vs Otomasyon Possystemleri Restaurant-Bar-Cafe vs Otomasyon Possystemleri Restaurant-Bar-Cafe vs Otomasyon Possystemleri Restaurant-Bar-Cafe vs Otomasyon Possystemleri Restaurant-Bar-Cafe vs Otomasyon Possystemleri Restaurant-Bar-Cafe vs Otomasyon Possystemleri
Etkasoft ünvanıyla Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Geliştirme bölgesinde "platform bağımsız yazılım ve uygulama geliştiren bir Ar-Ge ve Mühendislik şirketiâ olarak hizmet vermekteyiz. Şirketimizin amacı özellikle bulut sistemler, mobil (Android, iPhone/iPad) uygulama ve çözümlerinde özgün ve milli çözümler geliştirerek ülkemize katma değer sağlanmasıdır. Halen TÜBİTAK ve KOSGEB tarafından desteklenen ve geleceği hedefleyerek sürdürdüğümüz Ar-Ge projelerimizin yanında kurumsal firmalar başta olmak üzere pek çok kurum/kuruluş için özel olarak geliştirdiğimiz uygulama ve çözümlerimiz bulunmaktadır. Özellikle Türkiyeâ de alanında bir ilk olan ve Android tabanlı akıllı cihazlarda çalışan â MENULUX DİJİTAL MENÜ VE AKILLI POS SİSTEMİâ ile Restoran, Kafe, Bar, Kahve dükkânları ve Otellere vb. yenilikçi çözümler sunuyoruz. Menulux, Etkasoftâ un tescilli markası olup EDT (Ev Dışı Tüketim) Sektörüne özel olarak geliştirilmiş, işletmelerin günlük iş süreçlerini yönetebilmelerini kolaylaştıracak yenilikçi ve modern Android tabanlı mobil cihaz ve uygulamalarını hizmetinize sunar.
  • #3745290
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.