RÜZGAR ENERJISI ICIN TÜRK SIRKETLERI ARIYORUZ

RÜZGAR ENERJISI ICIN TÜRK SIRKETLERI ARIYORUZ

Yurtdışı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Yurtdışı
RÜZGAR ENERJISI ICIN TÜRK SIRKETLERI ARIYORUZ
 
RÜZGAR ENERJISI ICIN TÜRK SIRKETLERI ARIYORUZ RÜZGAR ENERJISI ICIN TÜRK SIRKETLERI ARIYORUZ RÜZGAR ENERJISI ICIN TÜRK SIRKETLERI ARIYORUZ RÜZGAR ENERJISI ICIN TÜRK SIRKETLERI ARIYORUZ RÜZGAR ENERJISI ICIN TÜRK SIRKETLERI ARIYORUZ RÜZGAR ENERJISI ICIN TÜRK SIRKETLERI ARIYORUZ
Türk ortak arayan Alman firmalarin kriterleri Türkiye capinda gerceklestirilecek Enerji projeleri konusunda ortak calismak isteyen Türk sirketleri ariyoruz. Ispanya da edinilen tecrube dogrultusunda % 20 lik bir yillik net gelir öngörülmüstür. Ortak aranan Türk sirketi Enerji projelerinde kompetan olmali. Her türlü gerekecek izinleri ve resmi dairelerdeki islemler konusunda sorumluluk üzerine almalidir. Resmi makamlarin Subvensiyon konusunda bilgi sahibi olmalidir.Ve Resmi makamlarla yapilacak pazarliklari uygulayabilmelidir. Günes Enerjisi üreten ekipmanlari kurabilmeli, gerekliliginde 20 yil süreyle bakimini ve isletmesini yapabilmelidir. Know How ve yönetimini Almanlar üstlenmektedir. Gerekli ürün materyalleri cok ucuz sekilde Almanlar tarafindan karsilanacaktir. RÜZGAR ENERJISI konusunda ortaklik yapacak Türk sirketleri aramaktayiz. Ortak sirket Rüzgar enerjisi konusunda kompetan olmali. Ortak sirket bu tür bir proje icin yer, arsa, arazi konusunda Altun Consulting ile isbirligi yapabilmelidir. Yatirim fonlari ve Alman yatirimcilarla calismaya hazir olmalidir. Ilgilenen sirketlerin bizimle irtibat kurmalarini rica ediyoruz.
  • #135104
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.