ROTWAİLLER DİŞİ YAVRULARIMIZ-EN İYİ EN UYGUN

ROTWAİLLER DİŞİ YAVRULARIMIZ-EN İYİ EN UYGUN

Marmara » İstanbul » Şişli
300₺
ROTWAİLLER DİŞİ YAVRULARIMIZ-EN İYİ EN UYGUN
 
ROTWAİLLER DİŞİ YAVRULARIMIZ-EN İYİ EN UYGUN ROTWAİLLER DİŞİ YAVRULARIMIZ-EN İYİ EN UYGUN ROTWAİLLER DİŞİ YAVRULARIMIZ-EN İYİ EN UYGUN ROTWAİLLER DİŞİ YAVRULARIMIZ-EN İYİ EN UYGUN
Rottweiler, tutarlı bir biçimde yetiştirilip eğitildiğinde çocuklar için iyi bir oyun arkadaşı olur. Henüz yavruyken onlarla olumlu tecrübeler yaşadığı sürece kediler ve diğer ev hayvanlarını kabullenir. Aile dostları ve akrabalar sevinçle içeri kabul edilirken yabancılar kaldırımdan öteye geçemez. Irk itaat yarışmaları ve iz sürme alanlarında başarılıdır. çoban ve polis köpeği olarak kullanılır, daha önemlisi çok iyi bir bekçi ve muhafızdır. İnsana eşlik eden köpek olarak da değerlidir. özellikle aile üyeleriyle arası çok iyidir. Rottweiler'ın bol egzersize gereksinimi vardır. Bu güçlü köpeğe ne kadar iş verirseniz verin memnuniyetle kabul edecektir. Ormanda koşturmak ya da açık alan yürüyüşleri yapmak onları çok mutlu eder ve yanınızdan ayrılma eğitilimleri yoktur. Kısa ve parlak tüylerin bakımı kolaydır. Günlük tarama yıkamaya gerek bırakmayacaktır. Orta düzeyde tüy dökücüdür. Bir batında 12 yavruya kadar doğurabilir. Tarihçesi Muhtemelen İtalyan Mastiff'inden gelmektedir. Ortaçağ'da çoban köpeği olarak kullanıldı. Wuttember'deki bir Alman kasabasında, Rottweil'da yetiştirildi. 1800'lerde nesli tükendi. 20. yüzyıl başlarında Stuggart'ta toplanan coşkulu köpek yetiştiricileri sayesinde, yeniden popüler hale geldi.
  • #2660773
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SATILIK F.C.I SECERELİ BEAGLE YAVRULARI VONKUJO'DA

    SATIŞINI YAPTIĞIMIZ YAVRULAR F.C.I. SECERELİDİR SÜREKLİ VETERİNER HEKİM KONTROL ...

  • GOLDEN RETRIEVER YAVRULARI KARACA DOGDAN AŞILI ORIJINAL IRK

    ÖNCÜ KURULUŞ KARACA DOG DAN GOLDEN YAVRULARI AŞILI SAGLIKLI YAVRULAR NOT Pansiyo ...

  • Golden, cocker, terrier, doberman hepsi yuva arıyor(ücretsiz)

    Mrb: Elimizde bulunan tüm köpeklerimizi sahiplendireceğiz.... Elimizde bulunan ı ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.