ROCHE & BOBOIS Paris İtalyan design Luigi GORGONİ maun değerli YEMEK ODASI

ROCHE & BOBOIS Paris İtalyan design Luigi GORGONİ maun değerli YEMEK ODASI

Marmara » İstanbul » Şişli
15.000₺
  • 15.000₺
    Marmara » İstanbul » Şişli
ROCHE & BOBOIS Paris İtalyan design Luigi GORGONİ maun değerli YEMEK ODASI
 
ROCHE & BOBOIS Paris İtalyan design Luigi GORGONİ maun değerli YEMEK ODASI ROCHE & BOBOIS Paris İtalyan design Luigi GORGONİ maun değerli YEMEK ODASI ROCHE & BOBOIS Paris İtalyan design Luigi GORGONİ maun değerli YEMEK ODASI ROCHE & BOBOIS Paris İtalyan design Luigi GORGONİ maun değerli YEMEK ODASI ROCHE & BOBOIS Paris İtalyan design Luigi GORGONİ maun değerli YEMEK ODASI
SAHİBİNDEN "REFLETS" adlı İTALYAN DESİGNER Luigi GORGONI'nin kreasyonu ROCHE & BOBOIS-Paris/FRANSA Maun/ siyah lake abanoz zarif yemek odası takımı. Kalite, değerli modern mobilya Büfe: üst maun alt dolap : 3 çekmece ve 2 rayonlu 2 dolap 210 x 45 x 75 cm (boy, en, yükseklik) Masa: 8 köşeli, 2 ek uzatma ile 8-10 kişilik olabilen üst maun bizote alt ayak 8 köşeli siyah lake abanoz masa masa çap 140cm (140 x 45 2 adet uzatma parça ilavesiyle) masa komple uzatılmış boyutu: 140 x 230 cm. Uzun arkalıklı designe orijinal iskemleler : 6 adet, siyah lake abanoz, minderler "Alcantara" kaplı(çok dayanıklı özel şeklide imal edilmiş şarap kırmızı/bordo renkte). Maun kaplama, 7 kat vernik özel şekilde uygulanmış son iki kat sertleştirici ve çizilmeye dayanıklı vernik ile imal edilmiştir. ROCHE & BOBOIS ünlü modern ve rüstik değerli mobilya fabrikasıdır. Bu yemek odası takımı sıfırda gibi çok temiz durumdadır. Yurt dışından İsviçre'den itinalı olarak Dipolmatik Uluslararası Nakliyat "Esen Nakliye" tarafından getirilmiştir. CİDDİ ALICILARA DUYURULUR: Fiyat görüşülür Lütfen cevaplarınızı cep telefonuma bildirmenizi rica ederim:
  • #2306276
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.