REKLAM FİRMASI MAKİNE VE TÜM EKİPMANLARI İLE SATILIKTIR.

REKLAM FİRMASI MAKİNE VE TÜM EKİPMANLARI İLE SATILIKTIR.

Ege » İzmir » Yenişehir
22.500₺
  • 22.500₺
    Ege » İzmir » Yenişehir
REKLAM FİRMASI MAKİNE VE TÜM EKİPMANLARI İLE SATILIKTIR.
 
REKLAM FİRMASI MAKİNE VE TÜM EKİPMANLARI İLE SATILIKTIR. REKLAM FİRMASI MAKİNE VE TÜM EKİPMANLARI İLE SATILIKTIR. REKLAM FİRMASI MAKİNE VE TÜM EKİPMANLARI İLE SATILIKTIR. REKLAM FİRMASI MAKİNE VE TÜM EKİPMANLARI İLE SATILIKTIR.
İZMİRİN EN ESKİ KLİŞE ATÖLYESİ OLAN FİRMAMIZI VEFAT VE İŞYERİ DEĞİŞİKLİĞİ NEDENLERİ İLE SATIYORUM. FİRMAMIZDA ÇOK FARKLI VE SIRADIŞI İŞLER YAPILMAKTADIR. DİLERSENİZ KOMPLE (BİLGİSAYARLAR, MAKİNELER, EKİPMANLAR, EL ALETLERİ, ŞİRKET KAMYONETİ İLE ÇOK ÇOK UYGUN FİYATA DERHAL İŞ YAPABİLECEĞİNİZ BİR TESİSİ ALABİLİRSİNİZ. FİRMA KURUCUSU BABAMIN VEFAT ETMESİ VE AMCAMIN DA RAHATSIZLANMASI DOLAYISI İLE DENİZCİLİK SEKTÖRÜNDE EĞİTİM ALMAM VE TECRÜBELERİMDEN DOLAYI DENİZCİLİK VE LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE DEVAM EDECEĞİM. FİRMAMIZ İZMİRDE TANINMIŞ BİR FİRMADIR, BEN SADECE FİRMAMDA BULUNAN EKİPMANLARI, MAKİNELERİ, BİLGİSAYAR, MOBİLYALAR İLE BİRLİKTE KOMPLE HAYIRLI BİR ARKADAŞA GERÇEKTEN ÇOK ÇOK UYGUN BİR FİYAT DEVREDECEĞİM. İLGİLENMENİZ KESİNLİKLE MENFAATİNİZE OLACAKTIR. FİYAT, EĞİTİM KONULARINDA YARDIMCI OLUNACAKTIR. NOT : BİRKAÇ FOTOĞRAF GÖREBİLİRSİNİZ, DAHA FAZLASI İÇİN İŞYERİMİZE BEKLİYORUM. İŞYERİMİZDE KISACA NELER VAR ? * Little John Master Grandmaster Orijinal (İngiliz) 50 x 50 Magnezyum - Çinko Klişe Üretim Makinası - Tüm matbaacılar, Ambalajcılar, Plastik Bidon imalatçıları müşteri potansiyelindedir, İzmir'de bu konuda en eskiyiz, halihazırdaki müşterilerimizi de size yönlendireceğiz, Şu anda 2 firmadan birisiyiz) * Turnet ( Özel yaptırdığımız makinamız ile metal yüzeyleri işlem göremeden önce kaplama yapıyoruz) * Rezistanslı 120C'e kadar üflemeli ısıtmalı Fırınlama Dolabı ( Fırınımızı kendimiz yaptırdık, sorunsuz çalışmaktadır, Genelde 80 derecede metal işlemlerimizde kullanıyoruz) * Metal Kesim Giyotin ( Pedallı giyotindir, sorunsuzdur) * Ayaklı, elektrikli matkap * Freze * Dijital Kaşe Makinası * Damla Etiket Makinası * Serigrafi Baskı Tezgahı ve Raf Sistemi * Çift Renkli Otomatik, Elektronik Tampon Baskı Makinası, Açık hazneli makinadır, çok az kullanılmıştır, Aldğımız fiyat 9000 TL'dir) * Copam 60'lık Plotter ( Vinil Kesim işlerinizde sürekli kullanabileceğiniz bir sistemdir ) * Hewlett Packard Dijital 4 Renk Proje Baskı Makinası (Sadece Dış ünite Kartuş ilavesi ile kendi baskılarınızı yapabilirsiniz ) * Perforaj Makinası * Craft Robo Optik Okuyuculu Mini A4 Plotter * Takım Tezgahı * Ribko Daylight Pozlandırma Şasesi / Beyaz Işıklıdır, sorunsuzdur. * Klimsh Otovertikal (Alman)Kesim Makinası * Manuel Tel Dikiş Makinası * Ofis Mobilyaları ve Bilgisayarlar * Klima 24'lük * Anadol Kamyonet. / Akü değiştirilecektir, kullanıma hazırdır. * Tabela işleri için 6 mtrelik merdiven ve tüm el aletleri ile birlikte HAYIRLI OLMASINI DİLERİM.
  • #3527342
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.