RAMZEY KARACA 100LÜK ...KUSURSUZ GÜZEL...

RAMZEY KARACA 100LÜK ...KUSURSUZ GÜZEL...

Karadeniz » Samsun » Atakum
1.600₺
  • 1.600₺
    Karadeniz » Samsun » Atakum
RAMZEY KARACA 100LÜK ...KUSURSUZ GÜZEL...
 
RAMZEY KARACA 100LÜK ...KUSURSUZ GÜZEL... RAMZEY KARACA 100LÜK ...KUSURSUZ GÜZEL... RAMZEY KARACA 100LÜK ...KUSURSUZ GÜZEL... RAMZEY KARACA 100LÜK ...KUSURSUZ GÜZEL... RAMZEY KARACA 100LÜK ...KUSURSUZ GÜZEL... RAMZEY KARACA 100LÜK ...KUSURSUZ GÜZEL...
RAMZEY KARACA 100CC ÖZELLİKLER: _H4 FAR 8 RENK KEDİ GÖZÜ FAR ÇİFT KORNA 3 FREKANSLI POLİS LAMBASI KOMPLE GİZLİ ALT LED IŞIKLAR FREN IŞIKLI BAGAJ NİKELAJ AYNALAR MOTOR KORUMALIĞI ok temiz en küçük kusuru yok, plakalı.çekişi çok güzel, çok titiz kullanıldı, en küçük yağ lekesi dahi yok motosikletimde, sadece maddi ihtiyaçtan dolayı satılık, devrini vermek şartı ile satılıktır 2009 model vişne kırmızı 100cc vergi derdi yok tüm parçaları kusursuz her yeri orjinaldir 20.0000km de. yürür aksamı motor aksamı sıfırından sağlam bu bir hastalıktır, meraklılarına şimdiden hayırlı olsun.
  • #3013677
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.