Profesyonel Işıklı Animasyon Çizim Masası

Profesyonel Işıklı Animasyon Çizim Masası

Marmara » İstanbul » Üsküdar
299₺
  • 299₺
    Marmara » İstanbul » Üsküdar
Profesyonel Işıklı Animasyon Çizim Masası
 
Profesyonel Işıklı Animasyon Çizim Masası Profesyonel Işıklı Animasyon Çizim Masası Profesyonel Işıklı Animasyon Çizim Masası Profesyonel Işıklı Animasyon Çizim Masası Profesyonel Işıklı Animasyon Çizim Masası Profesyonel Işıklı Animasyon Çizim Masası
Profesyonel Işıklı Animasyon Çizim Masası 2D Animasyon Çizgi Film, Atölye, Proje, Güzel Sanatlar ve Mimarlıkla ilgililer, profesyoneller ve öğrenciler için özel yapım, alt ve üst ışıklı, çalışır halde, hareketli saydam plexi, sabitleme pini, serbest el çizimi, 2D animasyon ve montajlama için çok kullanışlı.. Animasyon şirketlerine ve sınıflarına uygun, ergonomik, yer kaplamayan ideal bir masa. 20 adet masa mevcuttur. Adet Fiyatı 299 TL dir. Kargo alıcıya aittir.Lütfennolu telefona sms ile not bırakınız.
  • #2866986
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.