Power up Motor Yağ Katkısı Kemal Oto Ankara

Power up Motor Yağ Katkısı Kemal Oto Ankara

İç Anadolu » Ankara » Ankara
25₺
  • 25₺
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
Power up Motor Yağ Katkısı Kemal Oto Ankara
 
Power up Motor Yağ Katkısı Kemal Oto Ankara Power up Motor Yağ Katkısı Kemal Oto Ankara Power up Motor Yağ Katkısı Kemal Oto Ankara Power up Motor Yağ Katkısı Kemal Oto Ankara
Türkiyenin Her Yerine Kargo İle Gönderi Yapılır..... İç Anadolu Bölge Distribütörü Kemal Oto Bayilik İçin Lütfen İrtibata geçiniz.. Adres : Merkez Sanayi 574. Sk No : 31 İvoksan / Ankara Kemal Oto . Com Tüm Zamanların En İyi Madeni Yağ Katığı NNL 690 Boundary Rejim yağlama prensiplerinde çalışan yeni bir Madeni Yağ Katığı olup, bünyesinde kesinlikle Teflon, Grafit, Molibden Di Sulfit, Yüksek Moleküllü Ağır Polimerler, Çinko ve Kurşun gibi ağır metaller yoktur. ÖZELLİKLERİ : PowerUp NNL 690' ın bünyesinde; Yüksek basınç (EP) katığı, Donma noktasını düşürücü katık, Zenginleştirici köpük önleyici katık, Çok özel Anti Oksidantler ve Dispersan katıklar, Pas ve korozyon önleyici katıklar bulunmaktadır. Ayrıca; içerdiği asit inhibitörü sayesinde, yanma esnasında oluşan sülfür bileşiklerinin asit haline dönüşmesini engelleyerek yağın bozulmasını önler. PowerUp NNL 690 Katkı Maddesi; -50 ile +427Santigrad derece gibi yüksek bir aralıkta dahi yağlama ve koruma özelliğini kaybetmez SAĞLADIĞI FAYDALAR : Sürtünme esnasında oluşan Ultrasonik sesleri azaltarak aşınmaları önler, Sistem ısısını nominal değerlerde tutar, Kuru ve ilk çalışmalarda oluşabilecek aşınmaları minimuma indirir, Yüksek Alkali rezervinden dolayı, motorlarda oluşacak Vamiş, Sludge ve Korozyonu önler, Yağ değişim periyodunu kontrollü olarak uzatır. Basınçlı, Hidrolik ve Resürkilasyonlu sistemlerde asit birikimini minimuma indirger, Doğalgaz ve propan ile çalışan motorlarda hava/yakıt karışım oranları sonucu oluşan Nitrif' i azaltır. Bilindiği gibi motor yağı, karter içerisindeki havalandırma prosesi esnasında köpük teşkil ettirir. PowerUp katkı maddesi kesinlikle silikon ihtiva etmez. İçerisindeki antiköpük maddesi tabii birkaç maddenin birleşmesi ile meydana gelmiştir. Kullanım sonucu Büyük Partikül aşınmalarının oluşmasını engellediği için mükemmel filtrasyon sağlar. Oluşturduğu film tabakası sayesinde sürtünmeleri minimuma indirerek kompresyonu arttırır; yakıt ve enerji tasarrufu sağlar. Tavsiye edilen oranlarda kullanıldığında, yağın viskozitesini değiştirmez. KULLANILDIĞI YERLER :Benzin, Motorin, Propan ve Doğalgaz ile çalışan tüm motorlarda güvenle kullanılabilir... . Kullanımı : Yeni yağ yağ filitresini değiştirip ürünü atıyorsunuz ve aracı 10 dakika rolantide çalıştırıyorsunuz ..
  • #1782552
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.