Philips HP8350 Saç Düzleştirici - Ücretsiz Kargo - Faturalı - 2 Yıl Garantili

Philips HP8350 Saç Düzleştirici - Ücretsiz Kargo - Faturalı - 2 Yıl Garantili

Ege » İzmir » Hatay
115₺
  • 115₺
    Ege » İzmir » Hatay
Philips HP8350 Saç Düzleştirici - Ücretsiz Kargo - Faturalı - 2 Yıl Garantili
 
Philips HP8350 Saç Düzleştirici - Ücretsiz Kargo - Faturalı - 2 Yıl Garantili Philips HP8350 Saç Düzleştirici - Ücretsiz Kargo - Faturalı - 2 Yıl Garantili Philips HP8350 Saç Düzleştirici - Ücretsiz Kargo - Faturalı - 2 Yıl Garantili Philips HP8350 Saç Düzleştirici - Ücretsiz Kargo - Faturalı - 2 Yıl Garantili
özel kampanya %100 ORJİNAL ÜRÜN ÜCRETSİZ KARGO + ORJİNAL AMBALAJ PHILIPS HP 8350 SalonStraight Pro XL SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ Gün boyu bozulmayan şıklık Profesyonel sonuçlar için pürüzsüz, kaygan ve parlak saçlar için seramik plakalar Her saç tipi için en düzgün sonuçları sağlayan dijital ısı ayarları Profesyonel sonuçlar için 220°C profesyonel sıcaklık Saçınızın zarar görmesini engelleyen EHD+ teknolojisi ile daha fazla koruma ve daha parlak sonuçlar Ekstra genis plakalarla uzun ve kalın saçlarda daha iyi sonuçlar Anında ısınma: 30 saniye içinde kullanıma hazır Kolay asma halkası ile rahat saklama Dönebilen kablo karısmayı önler Kolay saklama için kolay kilit Dünya çapında kullanım DİKKAT:Kargo size ulaştığında paketi Kargo Memurun yanında ürünü kontrol edip açınız ve her hangi bir aksilik durumunda Kargo Memuruna zabıt tutturunuz. Aksi durumda tüm sorumluluk alıcıya aittir. Satın alacağınız çeşitli ürünleri size tek kargo paketi yaparak göndeririz ve tek kargo ödemiş olursunuz lütfen diğer ürünlerimize bakmadan geçmeyiniz... Lütfen ürün size geldiğinde paketi kargo görevlisi yanında açıp kontrol ediniz kırık, çizik, yamuk, eksik, çatlak, arızalı gibi durum varsa hemen kargo görevlisine zabıt tutturunuz ve ürünü kargo görevlisine geri veriniz kargoyu kesinlikle teslim almayınız... Kargo görevlisinin yanında açılmayan ürünlerde sorumluluk size aittir ve geri iade gönderim kargo ücreti size aittir... İZMİR İÇİ ELDEN TESLİM EDİLİR.
  • #3107883
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.