Pepino fidesi ne dönüm başına firmamız GERİ ÖDEMESİZ TEŞVİK VERİYOR!!!

Pepino fidesi ne dönüm başına firmamız GERİ ÖDEMESİZ TEŞVİK VERİYOR!!!

Ege » Manisa » Salihli
1₺
  • 1₺
    Ege » Manisa » Salihli
Pepino fidesi ne dönüm başına firmamız GERİ ÖDEMESİZ TEŞVİK VERİYOR!!!
 
Pepino fidesi ne dönüm başına firmamız GERİ ÖDEMESİZ TEŞVİK VERİYOR!!! Pepino fidesi ne dönüm başına firmamız GERİ ÖDEMESİZ TEŞVİK VERİYOR!!! Pepino fidesi ne dönüm başına firmamız GERİ ÖDEMESİZ TEŞVİK VERİYOR!!! Pepino fidesi ne dönüm başına firmamız GERİ ÖDEMESİZ TEŞVİK VERİYOR!!! Pepino fidesi ne dönüm başına firmamız GERİ ÖDEMESİZ TEŞVİK VERİYOR!!! Pepino fidesi ne dönüm başına firmamız GERİ ÖDEMESİZ TEŞVİK VERİYOR!!!
Olmaz demeyin oldu bile...! Mutlu Tarım Ltd.Şti.Firması olarak Türkiye'de ilk defa pepino üreticilerine dönüm başına 500 Tl. geri ödemesiz teşvik vermekteyiz(kriterlerimize uymak şartı ile). Not:Yüksek miktarda üretim yapan üreticiler için firmamız tecrübeli ekibi ile Türkiye'nin her yerine ücretsiz olarak teknik hizmet verilmektedir. Not:Düşük miktar alımlarda kargo ücreti alıcının; yüksek miktar alımlarda teslimat kendi firma aracımızla yapılır. İrtibat: Ramazan MUTLU mutlutarimltd@hotmail.com
  • #2348301
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.