Pendikde devren satılık iddaa bayii

Pendikde devren satılık iddaa bayii

Marmara » İstanbul » Pendik
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Pendik
Pendikde devren satılık iddaa bayii
 
Pendikde devren satılık iddaa bayii Pendikde devren satılık iddaa bayii Pendikde devren satılık iddaa bayii Pendikde devren satılık iddaa bayii Pendikde devren satılık iddaa bayii
KİŞİSEL SORUNLAR NEDENİ İLE KONUMU İTİBARİ İLE İŞLEK CADDE MİNÜBÜS SERVİS YOLU ÜZERİNDE ( durağın hemen yanı )VE YAYA TRAFİĞİ YOĞUN OLAN , DÜKKAN İÇERİSİNDEN ALT KATA İNİLEBİLEN ALT KAT YERLER DUVARLARI ÜST KATLA AYNI ( ben kullanmıyorum ) İSTENİLİRSE KULLANILABİLİR. İÇERİSİNDE BÜFE KISMI VE TEKEL RUHSATLI SİGARA SATIŞI YAPILAN KİRASI UYGUN DEVREN SATILIK İDDAA BAYİİ.. İÇERİSİNDE...... 1 ADET 102 EKRAN LCD TV 1 ADET 82 EKRAN LCD TV 1 ADET 55 EKRAN TV 1 ADET D SMART UYDU ALICI 1 ADET BİLGİSAYAR 1 ADET VESTEL 24, 000 Btu KLİMA 2 ADET KAYIT YAPAN GÜVENLİK KAMERASI VE ALARM SİSTEMİ BÜFE KISMINDA....... 1 ADET ŞİSE SOGUTUCU ( KENDİNE AİT ) 1 ADET TEZGAH ALTI MİNİ BUZDOLABI 1 ADET TOST MAKİNESİADET VARIŞ 2 Lİ ÇAY KAZANI 1 ADET SOSİSLİK( SOSİS PİŞİRME ) 1 ADET BARBEKÜ 1 ADET VİTRİNADET BANKO YAN KOMŞU DÜKKAN İNTERNET CAFE OLMASI SEBEBİYLE BÜFE KISMI DA İŞ YAPIYOR BEN KARŞILIKLI 2 DÜKKANA BAKTIGIM İÇİN FAZLA İLGİLENEMİYORUM. 2 ADET SİGARA FİRMASININ STANDI BULUNMAKTADIR.BUNLARDANDA ANLAŞMA DURUMUNA BAĞLI UFAK TEFEK KİRA BEDELİ ALABİLYORSUN. AYRICA TELEFON KONTÖRÜ SATIŞI İLE EK Bİ GELİRİ DAHA ÇIKIYOR. GERÇEKTEN KONUM VE CİROSU İYİ. YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN. CİDDİ DÜŞÜNENLER VE ALICILARLA MUHATTAP OLMAK İSTİYORUM BOŞ VE GEREKSİZ MESAJLAR TAKAS VADE ŞU BU YOK .HALA SATSAMMI SATMASAMMI TERETTÜTÜNDEYİM TELEFONLA FAZLA BİLGİ VERME KONUŞMA İMKANIMIZ OLMAZ SONUÇTA İŞ YAPIYORUZ GEREKİRSE GELİN GÖRÜN FAZLA DİLLENDİRMEK İSTEMİYORUM . KOMPLE OLARAK DÜŞÜNÜYORUZ TEK MAKİNE OLARAK DEVİR SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. FİYAT KONUSUDA TELEFONLA GÖRÜŞMEYELİM. Spor Toto Teşkilatı’nın12.03.2009 tarihli Yönetim Kurulu kararı gereğince bayilik devirleri Teşkilat’ın uygun görüşüne bağlı olup, devrin gerçekleşmesi için bayiliği devralan kişinin 10.000 Amerikan Doları bayilik devir bedeli, 3.300 Amerikan Doları terminal teminatı ve 13.000 Amerikan Doları hasılat teminatını yatırması gerekmektedir..
  • #2513541
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.