Pegasus Hava Yollari Biletleri

Pegasus Hava Yollari Biletleri

Marmara » İstanbul » Kadıköy
59,90
  • 59,90
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
Pegasus Hava Yollari Biletleri
 
Pegasus Hava Yollari Biletleri Pegasus Hava Yollari Biletleri Pegasus Hava Yollari Biletleri Pegasus Hava Yollari Biletleri Pegasus Hava Yollari Biletleri Pegasus Hava Yollari Biletleri
Pegasus Hava Yolları Pegasus Hava Yolları'nın uçuş ağı gün geçtikçe büyümektedir. Özellikle uçak filosundaki modern ve yeni uçaklar sayesinde Türkiye'nin ikinci büyük hava filosuna sahiptir. En son eklenen yeni uçuş noktaları; Bakü, Şanlıurfa, Batman, Tel Aviv, Omsk, üsküp, erbil, beyrut ile çok yoğun uçuş trafiği vardır. Rezervasyon ve Danışma için Kadiköy:Atoll Satış noktası Altıyol'dadır. Havataş , İETT Belediye otobüsleri ve Bodrum, izmir, dalaman, çeşme'ye uygun fiyatlı transfer otobüsleri vardır. Pegasus Hava Yollarında ilk dokuz koltuğu yakalayanlar her zaman şanslı oluyorlar ve en ucuz promosyın biletleri satın alabiliyorlar Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. İstanbul, Türkiye merkezli bir havayolu şirketidir. Avrupa'da 66 noktaya, Türkiye'de 19 Noktaya tarifeli seferler düzenleyen, 2009 yılında taşıdığı yolcu sayısı itibarıyla Türkiye'nin en büyük özel hava yolu şirketidir. "Uygun Fiyatlı Taşımacılık" kavramıyla Türkiye'yi tanıştıran havayoludur. Merkezi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW) olan şirketin, İzmir Adnan Menderes ve Antalya Havalimanı diğer hublarıdır. Türkiye'de zamanında kalkış oranlarını yayınlayan ilk havayolu şirketi olan Pegasus Havayolları, 2005 Aralık'tan itibaren gerçekleşen uçuşların zamanında kalkış performanslarını aylık olarak web sitesinde yayınlamaktadır. Türkiye'deki en yeni simülatöre sahip olan Pegasus Hava Yolları, dünyadaki 582 hava yolu arasında simülatör sahibi 58â inci şirket oldu. Ayrıca "Wireless Groundlink End to End Solutions" sistemi ile de dünya havacılığında bir ilke Bilet Satis Telefonu :
  • #3127810
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.