Parseller İhracat Atölyesine Overlokçu Reçmeci, Singerci Kompleciler

Parseller İhracat Atölyesine Overlokçu Reçmeci, Singerci Kompleciler

Marmara » İstanbul » Avcılar
1.200₺
  • 1.200₺
    Marmara » İstanbul » Avcılar
Parseller İhracat Atölyesine Overlokçu Reçmeci, Singerci Kompleciler
 
Parseller İhracat Atölyesine Overlokçu Reçmeci, Singerci Kompleciler Parseller İhracat Atölyesine Overlokçu Reçmeci, Singerci Kompleciler Parseller İhracat Atölyesine Overlokçu Reçmeci, Singerci Kompleciler Parseller İhracat Atölyesine Overlokçu Reçmeci, Singerci Kompleciler
Merhabalar. Avcılar/Parseller M.Kemalpaşa Mh.'de bulunan 30 kişilik ihracat atölyemize çeşitli personeller aramaktayız. İşini gerçekten iyi bilen eli hızlı kişiler için maaş dolgundur. Usta reçmeciler, Usta overlokçular, Usta Singerciler, En zor modelleri su gibi dikebilecek kompleciler :) En küçük iplik gözümden kaçmaz diyen temizlemeciler, Makinacının hatasını yakaladım mı affetmem diyen kalite kontrol personelleri Aramaktayız. ÖNEMLİ NOT: BAYAN ELEMAN TERCİH SEBEBİDİR! Atölyemiz fason ihracat işlerinin yanı sıra kendi markasını da üretip çeşitli batı ülkelerine ihraç etmektedir. Dolayısıyla arama zahmetinde bulunacak kişilerin telefonda maaş konuşmamaları, gündelikçi olmamaları gerekmektedir. Maaşlar aylık ödenir. Sigorta istememek söz konusu değildir. Herkesin sigortası zorunlu olarak yapılacaktır. Gelirken kimliğinizi unutmayın. Maaş konusulmadan önce görüşülecek deneme süresi bir haftadır. Çalışmanız beğenilmezse süreniz kısalabilir.. Kesin iş başlangıcı halinde sigortanız o gün başlatılacak ve ertesi gün maaşınızın yatacağı banka kartını çıkartmak için çözüm ortağımız Finansbank Enpara'dan arkadaşlar kartınızı size teslim edeceklerdir. (Maaşlar elden verilmeyecek)
  • #3503720
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.