Papillon - Kelebek köpeği

Papillon - Kelebek köpeği

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
Papillon - Kelebek köpeği
 
Papillon - Kelebek köpeği Papillon - Kelebek köpeği Papillon - Kelebek köpeği Papillon - Kelebek köpeği Papillon - Kelebek köpeği Papillon - Kelebek köpeği
Siyah/beyaz Papillon kızımız Foxi'nin 3 yavrusu artık gözlerini açmış bulunuyorlar. Bahce ve ev ortamında sevgi ile büyüttüğümüz yavrular gerekli aşıların tamamlanmasından sonra yeni sahiplerine gidebilirler. Yavrularımızın anne/babası kendi köpeklerimizdir, İsviçre menşelidir ve ırkın tüm özelliklerini taşımaktadırlar. En sorunsuz minyatür köpeklerden olan Papillonun özelliklerinden bazıları: agresif olmayışlarıdır, muhteşem ipeksi tüylerinin kuaför ve fazlaca ilgi istememesidir ve en önemlisi belki de meşhur köpek uzmanı Stanley Coren'in dünyaca meşhur listesine göre dünyanın en zeki köpeklerin arasında ilk sıralarda olmasıdır. Resimlerde Foxi ve yavruları, baba Püskül, ve diğer bebeklerimiz bulunmaktadır.
  • #1762108
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • K9 Eğitmeninden secereli alman kurdu yavruları (1, 5 Aylık)

    (K9 Eğitmeninden) Satılık Secereli Alman Kurdu Yavruları (1 ...

  • Dongle Emulation

    Dongleniz kayıp olduğunda yada 1 kaç Bilgisayarda çalışılmak istenildiğinde bu B ...

  • 5AYLIK****DİŞİ***DÜŞÜK BE***ALMAN KURDU****

    5AYLIK DİŞİ DÜŞÜK BEL KIZIL ANNEDE BABADA DÜŞÜK BELDİR BABA ŞAMPİYON BİR KÖPEKTİ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.