PROFESYONEL BOY SİMLİ DÖVME SETİ ( BODYSHINE )

PROFESYONEL BOY SİMLİ DÖVME SETİ ( BODYSHINE )

Marmara » İstanbul » Şişli
530₺
  • 530₺
    Marmara » İstanbul » Şişli
PROFESYONEL BOY SİMLİ DÖVME SETİ ( BODYSHINE )
 
PROFESYONEL BOY SİMLİ DÖVME SETİ ( BODYSHINE ) PROFESYONEL BOY SİMLİ DÖVME SETİ ( BODYSHINE ) PROFESYONEL BOY SİMLİ DÖVME SETİ ( BODYSHINE ) PROFESYONEL BOY SİMLİ DÖVME SETİ ( BODYSHINE ) PROFESYONEL BOY SİMLİ DÖVME SETİ ( BODYSHINE )
BODYSHINE PROFESYONEL BOY ÇANTA SET Özel günlerde, makyajda, vücut süslemesinde, manikür sonrası el süslemelerinde çok şık görünür. Küçük boylarda hazırlanmış çiçek ve oryantal desenler ile vücut süslemesinde çok hoş görüntüler elde edebilirsiniz ve özel makyajlar için idealdir.. -Uygulaması 5 dakika , kalıcılığı 2 ila 7 gün arasındadır. -Havuza , denize girebilir ve banyo yapabilirsiniz. -Sudan etkilenmez, özel sim cilde bir kere yapıştıktan sonra kıyafetinize veya cildinize bulaşmaz. -Çıkartmak istediğinizde kolonyalı pamuk ile silebilirsiniz. Uygulama şekli çanta içinde detaylı anlatılmıştır ve son derece kolaydır. İçerik; -200 ad. şablon -50 ml sim yapıştırıcı -12 ad. 30 gr .özel sim -3 boy uygulama fırçası
  • #2107223
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.