POPPERS ÇİKOLATA PATLAYAN ŞEKERLİ- HLEKS almtr

POPPERS ÇİKOLATA PATLAYAN ŞEKERLİ- HLEKS almtr

Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
POPPERS ÇİKOLATA PATLAYAN ŞEKERLİ- HLEKS
 
POPPERS ÇİKOLATA PATLAYAN ŞEKERLİ- HLEKS POPPERS ÇİKOLATA PATLAYAN ŞEKERLİ- HLEKS POPPERS ÇİKOLATA PATLAYAN ŞEKERLİ- HLEKS POPPERS ÇİKOLATA PATLAYAN ŞEKERLİ- HLEKS POPPERS ÇİKOLATA PATLAYAN ŞEKERLİ- HLEKS
Hleks 1996 yılında açılmıştır, Hleks A.Ş.olarak Patlayan Şeker gurubu içinde Patlayan Şekerli Sakız, Patlayan Şekerli Lolipop, Patlayan Şekerli Çikolata topları ve bunların çeşitli türevlerini üreten fabrikayız. İhracatımız Amerika, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere ve diğer ülkeler dahil 5 kıtayı kapsamakta, toplamda 70 ülke olup halen 51 ülkeye ihracat hızla devam etmektedir, Yurtiçinde 40 ilimizde bayilerimiz mevcut olup her geçen gün artmaktadır. PATLAYAN ŞEKER'i çok sayıda farklı yöntemlerle Çikolata'ya, Yoğurt ve Dondurma'ya adapte ediyoruz. İç piyasada ürünlerimizi yeni görenlerin, tadanların beğenisini, ilgisini çektiğini ve özellikle HLEKS Patlayan Şeker markamızın arandığını memnuniyetle gözlemliyoruz. Bayilik ve ürünlerimizin pazarlanmasını deneyimli, satış ağına ve filosuna sahip, bu sektörde hizmet veren firma ve şirketler vasıtasıyla yapmak istemekteyiz, takdir edeceğiniz gibi tecrübeli ve bu konuda faal olan firmalar daha öncelikli olacaktır. POPPERS ÇİKOLATA emsallerinden çok farklı eğlenceli ÇÜNKÜ PATLAYAN ŞEKERLİ sizlerin beğenisine sunulmuştur. www.hleks.com info@hleks.com Tel:
  • #2936122
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.