POİNTER(BÖYLE KÖPEK GÖRÜLMEDİ)(sarı kafa)

POİNTER(BÖYLE KÖPEK GÖRÜLMEDİ)(sarı kafa)

İç Anadolu » Ankara » Ankara
5.000₺
POİNTER(BÖYLE KÖPEK GÖRÜLMEDİ)(sarı kafa)
 
POİNTER(BÖYLE KÖPEK GÖRÜLMEDİ)(sarı kafa) POİNTER(BÖYLE KÖPEK GÖRÜLMEDİ)(sarı kafa) POİNTER(BÖYLE KÖPEK GÖRÜLMEDİ)(sarı kafa)
ulaşaım:0507 392 26 25 köpek ankaradadır. köpeğim vücut yapısı olarak pointer kafası vücudu herşeyi pointer sadece burnu çatal burun olmakda süper av sergilemekde av garantisi ile veriyoruz. karnesi var kokusu muhteşem. fermasında bıldırcın ve keklik vurulmuştur.(bilidiği üzere pointer köpekler çok tutulan köpeklerdir sebebi ise tüylerinin kısa olması pıtırak sorunu yaşamaması artı suya çalıya girmeme gibi bi sorunları olmadığından vucut yapıları çok beğenilir... Çatal burun ise kokuda üstüne tanınmaz ) ee ikiside bir araya gelince süper bir köpek ortaya çıkıyor.köpeğimiz hakkında hiç bir şekilde endişeniz olmasın isterseniz birlikde ava gidilir köpeğimin kurnaz , zeki , aktif, hareketliliği, ferması, apartu , avlakda gezişi vb. birlikde görüp ondan sonrada alabilirsiniz...(köpeğimin ilk fotografı ufaklık fotusu diğer fotoraflarda şimdiki halidir. 6aylık ve erkekdir..)(3 fotoda dışarıya gezmeye çıkarttığımda kuşlara verdği fermadır. avlakdaki fermayı hayal edemezsiniz..) ilgilenenler fiyatı 5bin tl dir..(bazıları arıyor 500tl değil. fiyatı:5000tl)ulaşım : 0507 392 26 25
  • #2368377
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • sakaryada sahibinden satılık kangal çoban köpeği

    köpeğim çok sadıksır.aynı zaman da aşı yaptırılmış ve gayet sağlıklıdır.tam bir ...

  • Kocaeli Safkan Alman Kurdu

    Kocaelide Safkan Alman Kurdu Düşük Bel 1 Aylık Satılıktır... Köpeklerin Anne Ve ...

  • KÜTAHYADAN SATILIK POINTER YAVRULARI

    TANIYANLAR BİLİR. YAVRULARIN ANNESİ NURİ TARI NIN BABALARI MUSTAFA ŞİRİN İN KÖPE ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.