PİYASA KUŞU DEĞİL ÖZEL ÜRETİM MUHABBET KUŞU İSTEYENLERE ÖZEL

PİYASA KUŞU DEĞİL ÖZEL ÜRETİM MUHABBET KUŞU İSTEYENLERE ÖZEL

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
PİYASA KUŞU DEĞİL ÖZEL ÜRETİM MUHABBET KUŞU İSTEYENLERE ÖZEL
 
PİYASA KUŞU DEĞİL ÖZEL ÜRETİM MUHABBET KUŞU İSTEYENLERE ÖZEL PİYASA KUŞU DEĞİL ÖZEL ÜRETİM MUHABBET KUŞU İSTEYENLERE ÖZEL PİYASA KUŞU DEĞİL ÖZEL ÜRETİM MUHABBET KUŞU İSTEYENLERE ÖZEL PİYASA KUŞU DEĞİL ÖZEL ÜRETİM MUHABBET KUŞU İSTEYENLERE ÖZEL PİYASA KUŞU DEĞİL ÖZEL ÜRETİM MUHABBET KUŞU İSTEYENLERE ÖZEL PİYASA KUŞU DEĞİL ÖZEL ÜRETİM MUHABBET KUŞU İSTEYENLERE ÖZEL
ÖZEL ÜRETİM İRİ ŞAHANE MUHABBET KUŞLARI VE YAVRULARI VE SHOW JUMBOLAR TÜRKİYENİN EN BÜYÜK VE EN KALİTELİ AKKUŞ ÜRETİM ÇİFTLİĞİ GÜVENİ VE KALİTESİYLE İSTANBUL BEYKOZDA 11.000 M2 ALANA KURULU TÜRKİYENİN EN BÜYÜK EVCİL ÜRETİM ÇİFTLİĞİ AKKUŞ ÜRETİM ÇİFTLİĞİNDEN Türkiyenin en özel ve kaliteli MUHABBET VE YAVRULARINA sahip olmak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz... Türkiye'nin her yerine gönderimiz vardır. Akkuş Üretim Çiftliği Haftanın 7 Günü AÇIKTIR...! Çiftliğimizdeki gelişmelerden ve kampanyalardan haberdar olmak isterseniz Akkuş Üretim Çiftliği facebook sayfamızı beğenin. Muhabbet kuşlarımızla ilgili detaylı bilgi almak video görüntülerini izlemek için lütfen web sitemizi veya facebook sayfamızı ziyaret edin. Çiftliğimiz tüm yasal belgelere sahiptir. Çiftliğimizde Pansiyon , Eğitim, Veterinerlik ve Pet Kuaför hizmetleri verilmektedir.. Akkuş Üretim Çiftliğinde her türlü evcil hayvan toptan ve perakende satışı yapılmaktadır. Türkiyenin en özel ve kaliteli köpek, kuş, kedi vb. evcil hayvan yavrularına sahip olmak istiyorsanız çiftliğimizi ziyaret edebilir veyainfo@akkusuretim.com adresimizden bize ulaşabilirsiniz Akkuş Üretim Çiftliği Beykoz İstanbul mailto:info@akkusuretim.com h ttp://www.akkusuretim.com http://www.eli tpetshop.net RESİMLER GERÇEK RESİMLERDİR, MUHABBET KUŞLARI VE YAVRULAR AKKUŞ ÜRETİM ÇİFTLİĞİNİNDİR. Çiftliğimizdek i gelişmelerden, bilgilendirilmelerden ve kampanyalardan haberdar olmak isterseniz Akkuş Üretim Çiftliği facebook sayfamızı beğenmeniz yeterli.
  • #3465392
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.