PENDİKTE DEVREN FAAL BAYAN KUAFÖR SALONU

PENDİKTE DEVREN FAAL BAYAN KUAFÖR SALONU

Marmara » İstanbul » Pendik
10.000₺
  • 10.000₺
    Marmara » İstanbul » Pendik
PENDİKTE DEVREN FAAL BAYAN KUAFÖR SALONU
 
PENDİKTE DEVREN FAAL BAYAN KUAFÖR SALONU PENDİKTE DEVREN FAAL BAYAN KUAFÖR SALONU PENDİKTE DEVREN FAAL BAYAN KUAFÖR SALONU PENDİKTE DEVREN FAAL BAYAN KUAFÖR SALONU PENDİKTE DEVREN FAAL BAYAN KUAFÖR SALONU PENDİKTE DEVREN FAAL BAYAN KUAFÖR SALONU
arkadaşlar şehir ve iş değişikliğinden dolayı faal salonumu devrediyorum..yeni projem var kısa zamanda başlamak istiyorum ... 5 adet çalışma tezgahı, 6 adet çalışma koltuğu, ağda odası, makyaj odası, oturma grubu, plazma, gerkeli ekipmanlar , kısacı bir kuaför salonunda olması gereken herşey mevcuttur ..doğalgaz kombili , pendiğin göbeğinde, salonum köşe dükkandır ..sabah müşterisi yoğundur ayrıca salon tessettürede uygundur. yakından salonu görmek isteyen arkdaşlar gelip görebilir..
  • #2448213
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.