PEKÖZ SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 75M2

PEKÖZ SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 75M2

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
1.500₺
  • 1.500₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
PEKÖZ SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 75M2
 
PEKÖZ SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 75M2 PEKÖZ SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 75M2 PEKÖZ SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 75M2 PEKÖZ SANAYİ SİTESİNDE SAHİBİNDEN KİRALIK İŞYERİ 75M2
Peköz Sanayi Sitesinde Sahibinden Kiralık İşyeri. ... Bayrampaşa'da Sanayi Sitesinde bulunan 75m2 İşyerimiz Sahibinden Kiralıktır. Kiralık işyerimiz, düz giriş katta olup atölye, imalathane vb. işler için oldukça ideal bir dükkan konumundadır. Sanayi sitesinde bulunan bu kiralık dükkanımızın yüksekliği 4, 5m olup içerisinde gezer vinç ve sanayi elektriği bulunmaktadır. Hidrofor, su deposu, wc, vb. gibi özelliklere sahip olup altyapısı da telefon-fax-internet kullanımına uygundur. Detaylı bilgi için lütfen telefonla iletişime geçiniz. Kiralayacak arkadaşa şimdiden hayırlı olması dileğimizle.
  • #4047636
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.