PAZARA DEGİL MEZARA KADAR OLMALİ

PAZARA DEGİL MEZARA KADAR OLMALİ

Marmara » Kocaeli » Darıca
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Kocaeli » Darıca
PAZARA DEGİL MEZARA KADAR OLMALİ
 
PAZARA DEGİL MEZARA KADAR OLMALİ PAZARA DEGİL MEZARA KADAR OLMALİ PAZARA DEGİL MEZARA KADAR OLMALİ PAZARA DEGİL MEZARA KADAR OLMALİ PAZARA DEGİL MEZARA KADAR OLMALİ PAZARA DEGİL MEZARA KADAR OLMALİ
Merhaba ben 31 yasinda bir evliligim oldu ayriyim eşimin isteği üzerine ayrildik bir oğlum var beş yasinda oğluma anne bana ise arkadaş es dost kisacasi her şeyim olucak hayati paylascagim namaz kilan kapali allah tan korkan asla benim gibi yalan söylemeyen doğru dürüst benim gibi sigara içmeyen hayati seven sevdiren ben değil biz olmayi bilen biriyle şu kisacik omrumuzu paylaşmak istiyorum Rabbimin izni ile hakkimizdan her şeyin hayirlisini versin Rabbim bizleri sevdiği kullar ile tanistirsin saliha es ile evlenmek iman tamamlanir. Şükür dua sabir ettirsin ki dünya müminin zindanidir. Dünyada amel var hesap yok ahirette hesap var amel yok. Hz.ali r.a.
  • #3657155
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.