PARS KENNEL (SHAR PEİ YAVRULAR ÜRETİM MERKEZİNDEN)

PARS KENNEL (SHAR PEİ YAVRULAR ÜRETİM MERKEZİNDEN)

Ege » İzmir » Karşıyaka
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Karşıyaka
PARS KENNEL (SHAR PEİ YAVRULAR ÜRETİM MERKEZİNDEN)
 
PARS KENNEL (SHAR PEİ YAVRULAR ÜRETİM MERKEZİNDEN) PARS KENNEL (SHAR PEİ YAVRULAR ÜRETİM MERKEZİNDEN) PARS KENNEL (SHAR PEİ YAVRULAR ÜRETİM MERKEZİNDEN) PARS KENNEL (SHAR PEİ YAVRULAR ÜRETİM MERKEZİNDEN) PARS KENNEL (SHAR PEİ YAVRULAR ÜRETİM MERKEZİNDEN) PARS KENNEL (SHAR PEİ YAVRULAR ÜRETİM MERKEZİNDEN)
SHAR PEİ Aile köpekleri arasında Buruşuk köpek olarak bilinen ve karakter olarak çok cana yakın sahibine çok iyi adapte olan bir köpek olarak biliniyor. Her zaman çocuklarla iyi geçinen ve sevimli hareketler sergileyerek evdeki herkesin beğenisini toplayan 48. Günleri ve 2 adet aşısı yapılmış sağlık ve ırk garantisi kapsamındaki shar pei yavrular Türkiyenin tüm illerine sağlık ve Irk garantisi kapsamında yavruları teslim ediyoruz . PARS KENNEL KÖPEK ÜRETİM ve EĞİTİM MERKEZİ Detayli bilgi için lütfen Serkan BÜKEROĞLU Çiftlik ; Tel ; Tel ; WEB ; www.Onlinekopekler.com & www.Canecorsohouse.com Adres ; Bursa-Osmangazi Terminal Arkası ÇAĞLAYAN KÖYÜ GİRİŞİ
  • #1498071
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.