PANSİYONUMUZA KAYIT KABUL PERSONELİ

PANSİYONUMUZA KAYIT KABUL PERSONELİ

Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
PANSİYONUMUZA KAYIT KABUL PERSONELİ
 
PANSİYONUMUZA KAYIT KABUL PERSONELİ PANSİYONUMUZA KAYIT KABUL PERSONELİ PANSİYONUMUZA KAYIT KABUL PERSONELİ PANSİYONUMUZA KAYIT KABUL PERSONELİ PANSİYONUMUZA KAYIT KABUL PERSONELİ PANSİYONUMUZA KAYIT KABUL PERSONELİ
PANSİYONUMUZA KAYIT KABUL PERSONELİ Kız Öğrenci Pansiyonumuzda görevlendirilmek üzere Öğrenci kayıtlarını yürütecek, tecrübeli, takipçi ikna kabiliyeti yüksek olan, işini kendi işi gibi benimseyip çalışacak beni temsil edip firmamızın idaresini ve yönetimini sağlayacak özverili benim sağ kolum olacak en az Lise yada Meslek Yüksek Okulu mezunu yada Emekli bayan Öğretmen 35 – 45 yaşları arasında yalnız yaşayan çocuk sorunu ve şişman olmayan ince yapılı yatılı kalabilecek pozitif enerji saçan, güler yüzlü, hoş görülü bayan çalışma arkadaşı aranıyor. ilgilenen kişilerin fotoğraflı olarak medeni durumlarını ve özgeçmişini içeren Cv mail. ( arca_kizpansiyonu@hotmail.com ) adresimize yollamaları rica olunur. Not : Yeme , İçme ve Barınma Firmamız tarafından karşılanacaktır . Müracaat eden adaylar ilk değerlendirmeden sonra yüz yüze görüşmek için firmamıza çağırılacaktır. www.arca-kizpansiyonu.com Erdoğan DÖNMEZ cep:
  • #2716757
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.