Özdere Askeri Kampına Yakın OTEL PANORAMA

Özdere Askeri Kampına Yakın OTEL PANORAMA

Ege » İzmir » Gümüldür
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Gümüldür
Özdere Askeri Kampına Yakın OTEL PANORAMA
 
Özdere Askeri Kampına Yakın OTEL PANORAMA Özdere Askeri Kampına Yakın OTEL PANORAMA Özdere Askeri Kampına Yakın OTEL PANORAMA Özdere Askeri Kampına Yakın OTEL PANORAMA Özdere Askeri Kampına Yakın OTEL PANORAMA Özdere Askeri Kampına Yakın OTEL PANORAMA
Özdere Havacılar Kamp'ına yakın, genellile askeri mensup aile ve yakınlarının 20 yıldan beri güvenli, huzurlu ortamda kaldığı aile işletmesidir.Yazın kamp döneminde Hotel Panorama'da devre arkadaşlarınızla sıkça karşılaşabilirsiniz. Hotel Panorama, askeri kamp nizamiye kapısına 900 m. uzaklıkta Otopark sorunu olmayan Denize 150m mesafede Plajı olan Tansaş Bim Şok vb alışveriş merkezlerine yürüyüş mesafesinde Benzin istasyonu bankamatikler ve yerleşim merkezine çok yakın 2, 3 ve 4 yataklı aile odalarımız mevcuttur Her odada:DUŞ TUVALET ve BALKON vardır Yataklarımız rahat ve konforludur Zemin duvardan duvara halı döşelidir Odalarımızı kamp dönemi boyunca 1 ile 10 gün arası kiralayabilirsiniz Ayrıca Gümüldür Naim Talu Merkez Bankası Kampına 950m mesafededir. Ücretimiz telefonda görüşülür. Facebook adresimiz: Panorama Ozdere E posta adresimiz: hotelpanorama_ozdere@hotmail.com Numaralarımız: Otel Panorama:izmir merkez: GSM:
  • #2592269
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.