Osmaniye Kadirlide satılık hint horozları

Osmaniye Kadirlide satılık hint horozları

Akdeniz » Osmaniye » Kadirli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Osmaniye » Kadirli
Osmaniye Kadirlide satılık hint horozları
 
Osmaniye Kadirlide satılık hint horozları Osmaniye Kadirlide satılık hint horozları Osmaniye Kadirlide satılık hint horozları Osmaniye Kadirlide satılık hint horozları Osmaniye Kadirlide satılık hint horozları Osmaniye Kadirlide satılık hint horozları
HERYIL OLDUGU GİBİ BUYILDA KALİTELİ HİNT HOROZLAR SATMAKTAYIZ .TÜRKİYENİN HERYERİNE GÖNDERE BİLMEKTEYİZ VEDE TÜRKİYENİN HER BÖLÜMÜNDEN REFERANSLARIMIZ MEVCUTUR .5 YILDIR İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞLARIMIZ BULUNMAKTADIR VEDE 5 YILDIR DEDİGİMİZ GİBİ İYİ SENDEYSE GEL ÖLÇ İYİ İSTİYORSAN ADRES hasanresitdur80@hotmail.com. bu arada kimse sohbet için eklemesin .kesinlikle takas yapılmaz vede hediye yollanmaz .keliteli damızlık isteyenler ...buyılda boş diyenler ...intikam lazım diyenler ...yeni başladık damızlık horozu ve tavugu nerden buluruz diyenler ...işte fırsat kelepir deyiz kalite isteyenlere... HERKİLODA KART YAVRU HAZIR HAYVAN MEVCUTTUR herkese iyi sezonlar.
  • #2019954
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.