OTO BEYİN TAMİR KURSU

OTO BEYİN TAMİR KURSU

Marmara » İstanbul » Bağcılar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
OTO BEYİN TAMİR KURSU
 
OTO BEYİN TAMİR KURSU OTO BEYİN TAMİR KURSU OTO BEYİN TAMİR KURSU OTO BEYİN TAMİR KURSU OTO BEYİN TAMİR KURSU OTO BEYİN TAMİR KURSU
â ¢ ELEKTRONİK KART TAMİRİ â ¢ OTO BEYİN TAMİR VE TEST CİHAZLARI â ¢ AİRBAG BEYİN TAMİR VE PROĞRAMLANMASI â ¢ ABS BEYİN TAMİR VE PROĞRAMLANMASI â ¢ HER TÜRLÜ GÖSTERGE SAAT TAMİRİ â ¢ HER TÜLÜ LGP ECU TAMİRİ VE AYARI â ¢ İMMOBİLİZER İPTALİ VE KODLAMASI â ¢ OTOBÜS â "KAMYON BEYİN TAMİRİ â ¢ TIR- İŞ MAKİNESİ BEYİN TAMİRİ â ¢ OTO ELEKTRONİK BİLGİLERİ â ¢ ELEKTRİK ELEKTRONİK BİLGİLERİ â ¢ ARIZA KODLARI VE TEKNİK TERİMLER BUNLARIN YANISIRA ELİMİZDE OLAN ÇOK ÖZEL SİMİLATÖR CİHAZIMIZ İLE TÜM LPG ECU LARINI, AİRBAG , ABS BEYİNLERİNİ BİR ÇOK MARKA ARACIN MOTOR BEYİNLERİNİ , GÖSTERGE SAATLERİNİ , ANAHTAR KUMANDALARININ TAMİRİNİ VE TÜM BUNLARIN EĞİTİMİNİ BÜNYEMİZDE VERMEKTEYİZ. RAMAZAN AYI DOLAYISIYLA İLK KAYIT YAPAN KURSİYERLERİMİZE BU ŞAHESER DEĞERİNDEKİ CİHAZIDA HEDİYE OLARAK VERİYORUZ.. 30 YILLIK BİLGİ VE TECRÜBELERİMİZE DAYANARAK KURSİYERLERİMİZE TAM VE EKSİKSİZ BİR ŞEKİLDE EĞİTİM VE TEKNİK DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR LPG ECU TEKNİK SERVİS OZCAR Elektronik LPG Sıralı sistemlerde bulunan ECU (Elektronik Kontrol Ünitesi), arıza tespitini ve onarımını kendi üretmiş olduğu Türkiyede İlk ve Tek SİMÜLASYONLU ONARIM CİHAZI ile gerçekleştirmektedir. OZCAR ELEKTRONİK olarak ECU tamir ve bakımlarda kullandığımız her türlü malzemeler birinci sınıf malzeme olup, hizmetlerimiz garantili olarak verilmektedir. Hiçbir şekilde aracın kendisine ihtiyaç duyulmadan, en kısa sürede arıza tespit edilebilmekte ve onarımı gerçekleştirilmektedir Kargo ile gönderilen ECU ( elektronik kontrol ünitesi) aynı gün içinde onarımı yapılarak kargoya verilir. OZCAR ELEKTRONİK ADNAN USTA â "
  • #3394163
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.