OSMANLI KOKULU MEYVE SABUNLARI

OSMANLI KOKULU MEYVE SABUNLARI

Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
11₺
  • 11₺
    Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
OSMANLI KOKULU MEYVE SABUNLARI
 
OSMANLI KOKULU MEYVE SABUNLARI OSMANLI KOKULU MEYVE SABUNLARI OSMANLI KOKULU MEYVE SABUNLARI OSMANLI KOKULU MEYVE SABUNLARI OSMANLI KOKULU MEYVE SABUNLARI OSMANLI KOKULU MEYVE SABUNLARI
Ender Mum ve Meyve Sabunculuktan Süper Kokulu Meyve Desenli Sabunlar... Tamamen Doğal Kokulardan İmal Edilen, Meyve Desenleriyle Evinize Ayrı Bir Dekorasyon Katıp Aynı Zamanda da Kokularıyla Sizi Büyüleyen Bu Sabunları Keşfetmelisiniz. 8 ve 10 Adet Sabundan Oluşan Meyve Sepeti 11 TL ve 13 TL dir. Tamamen Bitkisel Yağlardan Elde Edilen Meyve Sabunları Şık Sepetinde Evinizde ayrı Bir Hava Yaratacaktır. Görselde görülen meyvelerden oluşan sabun sepeti, durduğu yerde sizin için muhteşem kokular yaratacaklar... Sabunların üretiminde Gıda Kokuları ve Gıda Boyaları Kullanılmıştır. Sağlık Açısından Herhangi bir Risk Teşkil Etmemektedir. Sağlık Bakanlığından Onaylıdır. ilanda yazılan fiyat toptan fiyatıdır..
  • #3574294
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.